Takımı
Besiktas
Bunu yapan s3'üde gold bitirmiş güncelde gold 2 olan şerefsiz karaktersiz soysuz insan portresi

Takımı
Besiktas
katarinaya rağmen karşısıda bi hayli güzel maldı renekton randuin çıktığımı fark etmedi galiba her tf'de kovaladı beni asdasfasf

seskes

katarina solo da da oynanır niye ön yargı yapıyon ki knki :d bu arada iki tane hırpalayan alınmass khazixe yoshuuuuu cıkılmassssssss

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:
katarina solo da da oynanır niye ön yargı yapıyon ki knki :d bu arada iki tane hırpalayan alınmass khazixe yoshuuuuu cıkılmassssssss
kankacım jungle iteminden sonra youmu çıkıyorum r geliştirdiğim için aktfiyle beraber gang atarken çok işe yararlı oluyor.
theoddone'ı izlerken görmüştüm buildide youmu,kara balta,son fısıltı izlediğimden beride böyle kasıyorum :D
Ayrıca katarina solo olabilir olmaz demiyorum jungle assain almışken ve soloda renekton varken fazla karakterim yok diyip katarina alması doğal değil bence :mrgreen:

seskes

düz atak yapan bi hero degil gidion tek ation zati :/ bide hırpalayanın özelliği unique pasivve yani 2. si bi işe yaramaz diye biliorm kankı

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:
düz atak yapan bi hero degil gidion tek ation zati :/ bide hırpalayanın özelliği unique pasivve yani 2. si bi işe yaramaz diye biliorm kankı
pasiflerin birleşmediğini bilmeyen kaldımı ya :D

arkadaslar ısyerındekı pcye lol yuklemye calısıyorum sıteye gırıyorum wındows ındır dıyo tıklıyorum ind
rme lınkı tamam sonra launcher bır anda acılıp kapanıyor nette ne kadar cozum varsa denedım cıldırcam yokmu bır cozumu olan :D

Advance

Bir program vardı elo ile başlıyordu sanırım sonu da boosttu yüklersen düzelir.

Yukarı Alt