Takımı
Besiktas
Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
arkadaslar ısyerındekı pcye lol yuklemye calısıyorum sıteye gırıyorum wındows ındır dıyo tıklıyorum ind
rme lınkı tamam sonra launcher bır anda acılıp kapanıyor nette ne kadar cozum varsa denedım cıldırcam yokmu bır cozumu olan :D
uyumluluk ayarlarını kontrol edip yönetici olarak çalıştır bro eğer olmazsa dns adresini değiştir oyunu download ettiği siteye ulaşmıyor olabilir

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bir program vardı elo ile başlıyordu sanırım sonu da boosttu yüklersen düzelir.
Senden daha mantıklı espiriler beklerdim olmamış.

En tazesinden bir penta :) Dakika başına en çok farm yaptığım oyundu sanırım yaklaşık dkda 10 farm yapmışım 3k paradan aşagı base atmadım her base atışta 1 item alıyordum, üstünü yapanı tebrik etmek lazım :)

Advance

LoL Private server da yakındır demedi demeyin makara:

Videoda şuan sadece 360p olabilir yeni yüklendiği için yüksek kalitelerin işlemesini yapıyor yotube daha

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Silkroad gibi serbest bırakmaz riot game herhalde bıraksada oyundaki lanet kesim azalır

Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:
arkadaslar ısyerındekı pcye lol yuklemye calısıyorum sıteye gırıyorum wındows ındır dıyo tıklıyorum ind
rme lınkı tamam sonra launcher bır anda acılıp kapanıyor nette ne kadar cozum varsa denedım cıldırcam yokmu bır cozumu olan :D
uyumluluk ayarlarını kontrol edip yönetici olarak çalıştır bro eğer olmazsa dns adresini değiştir oyunu download ettiği siteye ulaşmıyor olabilir
Evet denedim bro ama olmadı neyse laptopu değiştirdim bende:D
@diğer arkadşlar artık kusura bakmayın ama sataşmaktan ve bok atmaktan uzak durun ya. Çok söze gerek yok vs isterseniz buradayım istediğiniz zaman istediğiniz saatte.... Ha kasılmak isteyen arsa kasarızda. Sizin yüzünüzden acc sattım euya getim hala konuşuyorsunuz ya.Büyüyün biraz büyüyün.Hayır o değilde yaradan biliyor yukarda.Acca kuzenim girdi diye atmadığınız iftira söylemedeğiniz laf kalmadı. Stream bile yaptım be daha neyin peşindesiniz!!!! Yönetici aradaşlar adam kayırmaksızın şu arkadalar gereken uyarıyı yapın. Sroda oynadık laf söylediniz burada bu oyunu oynuyoruz hala aynısınız hiç mi büyümediniz yahu?
Geçiniz.com

Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
@Nincasu
Phaldoru alırsan challangersın alamazsan değilsin :P
Şu anda challenger değilim zaten tr dede değilim eu da diamond 2yim. Sorun yok oyun bu kaybetmekte var kazanmakta.
Bu arada üstte yazanlar olmuş neden bu kadar çok kızıyorsun diye bıktım çünkü insanların üzerimden insanların prim yapmasından.Bu tür olaylara yaklaşacaklarına adam gibi bir takım kuralım iyi seviyelere gelelim diyen olmadı hiç.Ha bu arada ciddi ciddi aranızdan gelipte benim accda gümüşten altına vs. yükseltebilir misin diyenler de oldu! Şimdi onlara buradan ne cevap yazayım ki! Karakterleri belli zaten.Uzatmıyorum uzatmayacağım.Adam gibi takım kuralım derseniz buradayım.Ha yok hala aynı iftiralarda bulunacağım diyorsanız bir oyun atarız devam ederiz.İyi forumlar.

Takımı
Seçiniz...
NiNCaSu demiş ki:
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
nincasu bak windy boost işi yapiyomuş bi pm uzağında :D
Boosta benim ihtiyacım yok,ihtiyacı olanlar sizlersiniz... :wink1:
senin enişte napiyo yoğun mu boost yapamiyor mu yoksa niye resim atmıyonki yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yukarı Alt