Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tauriel demiş ki:
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
White-DP maçını çok merak ediyom xd
DP TT Maçı gibi olcak bence.
xd (alıntılayanın annesi çok yaşamaz ben diyeceğimi dedim)

Elohellde sıkıntıdan gidilmiş bir solo, tank, vayne :)

Tavsiye ederim vayne de iyiyim diyenler solo bu buildi bir denesinler :)

Dereceli Takım Maçları yapmak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atabilir kendilerini tanıtabilirler.
İçinde bir süre kendimin de olacağı takımın, takımsal yeteneklerinin yeterli olduğunu hissettiğim zaman, minik bilişim şirketim üzerinden sponsorluğa döneceğim, bildiğiniz gibi bu tarz sponsorluk işleri yapmayı seviyorum lakin bir süredir PC dünyasından uzaktaydım.
Çok büyük vaatlerim yok, olamaz da zaten ama bir süre zevk alarak oyunu oyun olarak oynamak isteyen gönüllü arkadaşları takıma beklerim :)

Mopneet

@Egoist
Üniversite sınavı hazırlığı olmasaydı seve seve gelirdim, gelmek isterdim ama malum. 1 sene mola. :)

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
@Egoist
Üniversite sınavı hazırlığı olmasaydı seve seve gelirdim, gelmek isterdim ama malum. 1 sene mola. :)
Önemli Değil :curtain: zaten 1-2 ay öyle takılmalık bişi olsun istiyorum, birbirimizi tanırız alışırız vs, sezon bitene yeni sezon başlayana kadar bir nevi hazırlık olur bizim için, sonrasında baktım takımda gelecek var, sponsorize ederim takımı turnuvalar için :twisted:

Ama her şey den önce sağlık ve okumak gelir, kendin için iyi bir tercih yapmışsın (ben zamanında yapamadığım için pişman oldum), sınav çalışmalarında başarılar dilerim [horny21

Mopneet

Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
@Egoist
Önemli Değil :curtain: zaten 1-2 ay öyle takılmalık bişi olsun istiyorum, birbirimizi tanırız alışırız vs, sezon bitene yeni sezon başlayana kadar bir nevi hazırlık olur bizim için, sonrasında baktım takımda gelecek var, sponsorize ederim takımı turnuvalar için :twisted:

Ama her şey den önce sağlık ve okumak gelir, kendin için iyi bir tercih yapmışsın (ben zamanında yapamadığım için pişman oldum), sınav çalışmalarında başarılar dilerim [horny21
Teşekkür ederim. Hayırlısıyla bi kazanalım da, önümüzdeki yaz gelirim yanınıza eğer devam ederseniz. :P

Tauriel

Öğretiyorum
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tauriel demiş ki:
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
White-DP maçını çok merak ediyom xd
DP TT Maçı gibi olcak bence.
xd (alıntılayanın annesi çok yaşamaz ben diyeceğimi dedim)
Beni yanlış anladın white'ı Dp ye benzettim.Büyük finaldeki gibi, DP de TT gibi olcak Karşı taraf(white) yanlış seçim yaparsa çok zorlayarak alırlar demek istedim.

Böyle oyunun ortasında çat diye bağlantı kopuyor, oyun bitene kadar geri de giremiyorum, oyuna tekrar bağlanmıyor, sıkıntı üstüne sıkıntı yaşıyorum, nedenini bilen var mıdır? Bir tavsiye?

Yukarı Alt