DP TT Maçı gibi olcak bence.EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:White-DP maçını çok merak ediyom xd
xd (alıntılayanın annesi çok yaşamaz ben diyeceğimi dedim)Tauriel demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
DP TT Maçı gibi olcak bence.EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:White-DP maçını çok merak ediyom xd
Önemli Değil zaten 1-2 ay öyle takılmalık bişi olsun istiyorum, birbirimizi tanırız alışırız vs, sezon bitene yeni sezon başlayana kadar bir nevi hazırlık olur bizim için, sonrasında baktım takımda gelecek var, sponsorize ederim takımı turnuvalar içinMopneet demiş ki:@Egoist
Üniversite sınavı hazırlığı olmasaydı seve seve gelirdim, gelmek isterdim ama malum. 1 sene mola. :)
Teşekkür ederim. Hayırlısıyla bi kazanalım da, önümüzdeki yaz gelirim yanınıza eğer devam ederseniz.Egoist demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Önemli Değil zaten 1-2 ay öyle takılmalık bişi olsun istiyorum, birbirimizi tanırız alışırız vs, sezon bitene yeni sezon başlayana kadar bir nevi hazırlık olur bizim için, sonrasında baktım takımda gelecek var, sponsorize ederim takımı turnuvalar içinMopneet demiş ki:@Egoist
Üniversite sınavı hazırlığı olmasaydı seve seve gelirdim, gelmek isterdim ama malum. 1 sene mola. :)
Ama her şey den önce sağlık ve okumak gelir, kendin için iyi bir tercih yapmışsın (ben zamanında yapamadığım için pişman oldum), sınav çalışmalarında başarılar dilerim
Beni yanlış anladın white'ı Dp ye benzettim.Büyük finaldeki gibi, DP de TT gibi olcak Karşı taraf(white) yanlış seçim yaparsa çok zorlayarak alırlar demek istedim.sarkolata demiş ki:Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
xd (alıntılayanın annesi çok yaşamaz ben diyeceğimi dedim)Tauriel demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ahadhahadhasarkolata demiş ki:
bütün asanlar mi cilgin olur dunyada yhasarkolata demiş ki:
Cool Angel demiş ki:CLG düştümü ligden?
Edit: 2-0da kapatmıştım anca bakmak geldi aklıma.