stunlu heroları tercih edin beyler özellikle lux. xerathı eğer çalabilirseniz kimse sizi yakalayamaz ve ölmeden bitirirsiniz oyunu. takımında etkisi var tabi sizi sürekli kollamaları lazım. ilk deneyişimde çıkardım simgeyi.
Karabalta yerine youmuu daha iyi oluyor zede.Tauriel demiş ki:
Zed = ÇOK OP
Bu tavsiye için teşekkürü borç bilirizLemonade demiş ki:Uniye baslayacak arkadaslara tavsiye pc den uzak durun ozellikle bu oyundan.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Teşekkürler Senpai ÖzgürLemonade demiş ki:pcden uzak durunca dışarıda öldürdüğün vakit eş zamanlı olarak artıyor yani bilmiyorum genşler ben 3 senedir rayina oturtamadim siz dikkat edin
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Oxi'nin nicki neden xxxseskesxxx'ti bunu bana açıkla.seskes demiş ki:lose almakla ilgili değil mmrla ilgili bi durum
Şşş oxi aramızda..Advance demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oxi'nin nicki neden xxxseskesxxx'ti bunu bana açıkla.seskes demiş ki:lose almakla ilgili değil mmrla ilgili bi durum
Autumn demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şşş oxi aramızda..Advance demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hiç kaçırmam, oxi abimisin yayınları çok iyi hep bağış da yaparımcukulata demiş ki:Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
Autumn demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oxi'nin nicki neden xxxseskesxxx'ti bunu bana açıkla.
edit: ensar oxi izliyor beyler