Slim Shady

Triel touch'dan daha iyi bence.
ahmet dpden başka bişey düşünebiliyon mu senCool Angel demiş ki:Triel touch'dan daha iyi bence.
Benim kadar işsiz olsan... Yaşıtlarım okula 5 test kitabı ile geliyor her gün ben ilk hafta ders işlenmez diye kalem bile almıyorum yanıma ne düşüneyim sence böle saçma şeylere kafa yoruyorum işte.Crusade demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
ahmet dpden başka bişey düşünebiliyon mu senCool Angel demiş ki:Triel touch'dan daha iyi bence.
18 galibaRebellen demiş ki:Bu naru velet değilmi ya 18+ diyor bazıları benim bildiğim naru dediğin 12 13 max 16 yaşındaydı.
Bazıları naru 9 yaşında falan diyorlar ama bilemem.Rebellen demiş ki:Bu naru velet değilmi ya 18+ diyor bazıları benim bildiğim naru dediğin 12 13 max 16 yaşındaydı.
aynen 9 diyeni de duydum da inanmamıştım ama eski röpörtajlarını falan gördüm bildiğin veletti 18 falan olması çok zor geliyor bana 16 varsa iyi.EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bazıları naru 9 yaşında falan diyorlar ama bilemem.Rebellen demiş ki:Bu naru velet değilmi ya 18+ diyor bazıları benim bildiğim naru dediğin 12 13 max 16 yaşındaydı.
ahahahahaLucky Gun demiş ki:ben özgürle yaşıt diye biliyorum
krdş sn kmsnLucky Gun demiş ki:Bişeyler yapacaklarını düşündüm ama iyi ırzlarına geçtiler