Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Triel touch'dan daha iyi bence.
ahmet dpden başka bişey düşünebiliyon mu sen
Benim kadar işsiz olsan... Yaşıtlarım okula 5 test kitabı ile geliyor her gün ben ilk hafta ders işlenmez diye kalem bile almıyorum yanıma ne düşüneyim sence böle saçma şeylere kafa yoruyorum işte. :rolleyes1:
Edit: Bir de artık oynamaktan çok izlemeyi ve kendimce yorumlamayı seviyorum emekli olup koçluğa başladım. :lolmuch: :olucem:

Bu naru velet değilmi ya 18+ diyor bazıları benim bildiğim naru dediğin 12 13 max 16 yaşındaydı.

Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Bu naru velet değilmi ya 18+ diyor bazıları benim bildiğim naru dediğin 12 13 max 16 yaşındaydı.
Bazıları naru 9 yaşında falan diyorlar ama bilemem.
aynen 9 diyeni de duydum da inanmamıştım ama eski röpörtajlarını falan gördüm bildiğin veletti 18 falan olması çok zor geliyor bana 16 varsa iyi.

Takımı
Seçiniz...
Şamar oğlana döndük gelen vurdu giden vurdu zaten böle olacağını biliyordum, tek yenebileceğimiz takım kabum belkide SK demiştim ama ormancılarıda ceza alınca sk yide yenme şansımızın yüzde 50 olduğunu düşünüyorum fakat onlarla maç yok onlarla. Normal yani bir yanda Pawn bir yanda naru, bir yanda mata bir yanda touch, dandy vs c. meth farklar çok bence. 15-0 Normal daha fazla bile olurdu sur vermeseler.

Yukarı Alt