Takımı
Seçiniz...
Asıl maçlar c grubunda bence. :mrgreen: A Grubunda tek merak ettiğim maç ahq-edward b grubunda tsm-tpa gerisi belli zaten.

Takımı
Seçiniz...
SSW-DP KG yok şeklinde devam ediyor yine ya bir kişiyi kesin delirecem ya mata direk fırlayıp geliyor janna ile ya. sin: pray:

Takımı
Seçiniz...
SSW ye karşı iki maçta toplam 1 ejder iki kill aldık tek başarımız bu. Ezileceğimizi biliyordum ama bu kadarda değil ya.

Takımı
Galatasaray
Naru e ile blue buffın oraya ziplayamadi bench pls beni alın

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Takımı
Seçiniz...
Galatasaray real madridi yeniyorsa olmaz diye bir şey yoktur bence.Ama gel gelelim bronzdan farksız oynuyorlar ya. Delirdim resmen burda.

Takımı
Besiktas
Takımda bi iletişim sorunu olduğu kesin. Holy, Touch ile konuşurken diğerleri anlamıyor.Diğerleri türkçe konuşurken touch mala bağlıyor. Yok agacım touch'ın takımdan ayrılması gerek.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Left Behind demiş ki:
Takımda bi iletişim sorunu olduğu kesin. Holy, Touch ile konuşurken diğerleri anlamıyor.Diğerleri türkçe konuşurken touch mala bağlıyor. Yok agacım touch'ın takımdan ayrılması gerek.
Ercan ondan çok daha iyiydi her seferinde bir eksiklik çıkıyor askerliği nedeniyle ülke dışına çıkması yasakmış o yüzden yoktu yurt dışı turnuvalarında gerçi olsa da pek bir şey fark etmezdi. Bence saldılar salmasalar yine belkide 0-6 yenilecektik tüm maçları ama bu kadar rezil oyunda olamaz ya cidden utandım bu kadar kötü oynadıklarına, yenilirsin anlarım elinden gelen en iyi şekilde oynayıp yenilirsin eyvallah fakat resmen salağa bağladılar. Yarın son maç ve grupta bizden sonraki en güçsüz rakip inş. bu sefer adam gibi oynarlar. Bu arada @sarko harbiden haklıymışsın bu yaptıklarını gördükten sonra sk yi almaları imkansız olduğunu anladım. Hayır kötü olabilirsin bir turnuvada onu anlarım fakat röportajlara bakıyorum sanırsın turnuvanın favori takımlarından biz mineski değiliz demişti harbiden mineskiyiz!

hi im ile başlayan yaklaşık 20 tane blocklu adam var listemde çoğu feeder Özgür hariç :D
Bu arada yanlış anlaşılmasın Özgür friendim blockl listesiyle alakası yok :mrgreen:

Yukarı Alt