nev yokluyum bencukulata demiş ki:Bu mesaj Lucky Gun rumuzlu uyeden alinti yapildi
krdş sn kmsnLucky Gun demiş ki:Bişeyler yapacaklarını düşündüm ama iyi ırzlarına geçtiler
Ercan ondan çok daha iyiydi her seferinde bir eksiklik çıkıyor askerliği nedeniyle ülke dışına çıkması yasakmış o yüzden yoktu yurt dışı turnuvalarında gerçi olsa da pek bir şey fark etmezdi. Bence saldılar salmasalar yine belkide 0-6 yenilecektik tüm maçları ama bu kadar rezil oyunda olamaz ya cidden utandım bu kadar kötü oynadıklarına, yenilirsin anlarım elinden gelen en iyi şekilde oynayıp yenilirsin eyvallah fakat resmen salağa bağladılar. Yarın son maç ve grupta bizden sonraki en güçsüz rakip inş. bu sefer adam gibi oynarlar. Bu arada @sarko harbiden haklıymışsın bu yaptıklarını gördükten sonra sk yi almaları imkansız olduğunu anladım. Hayır kötü olabilirsin bir turnuvada onu anlarım fakat röportajlara bakıyorum sanırsın turnuvanın favori takımlarından biz mineski değiliz demişti harbiden mineskiyiz!Left Behind demiş ki:Takımda bi iletişim sorunu olduğu kesin. Holy, Touch ile konuşurken diğerleri anlamıyor.Diğerleri türkçe konuşurken touch mala bağlıyor. Yok agacım touch'ın takımdan ayrılması gerek.
seskes demiş ki:bende acayip sinirleniyorum şu yorumlarınıza ama .d.d gülmem lasim
sarkolata demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
seskes demiş ki:bende acayip sinirleniyorum şu yorumlarınıza ama .d.d gülmem lasim