sana laf atıcak şimdi, sen kötü oynamışsındır falanMopneet demiş ki:Ensar EUW'de bir sayfa dolusu yenilgi olacak kadar kötü günlerin oldu mu?
10 Tane olduğunu hiç hatırlamıyorum, 5-6 tane art arda olduğunu bilirim moralini bozuyor insanın doğal olarak Eğer westte oynamak istiyorsan sana tavsiyem yeni hesap aç, dursun trde olan neden dersen Türkiye sunucusunda öğrendiklerin pek bir şey ifade etmiyor west için ayrıca tecrübe kazanman gerekiyor.İkincisi ise Türkiye sunucusunda turnuva falan olur katılmak istersin ama hesabın olmaz üzülürsün(Bkz: Ben ).Mopneet demiş ki:Ensar EUW'de bir sayfa dolusu yenilgi olacak kadar kötü günlerin oldu mu?
Yalan westte başlamadık biz, europeda başladık ikiye ayrıldı, eune'ye attı sonra weste geçtikfrityus demiş ki:Abartmayın ya görende westi başka bir oyun sanar...Biz westte başlayan şanslı insanlardanız o ayrı
Tek girme oldukça beni acik gorunce yaz beraber girelim.Takim arkadasimla bot premade yapiyoruz.12 macta 10 win 2 lose var.Bronzeden zor kurtulmustum bu gece Silver 3e cikariz heralde. Bulun bir kisi biriniz adc biriniz sup olsun oyunu tasiyin gg :) Leona - Varus OPsarkolata demiş ki:yok abi sinirlerim geriliyor, bir günde 2 lig düştüm, adam şampiyon seçim ekranında gelmiş "beyler ben kha ya da blıtz alıcam" diyor, bu adamın 3 ranked wini var daha lige yerleşmemiş, lane kavramı yok, 3.pick, ve benle aynı maçta. Allah belanı versin riot. İnsan gibi insanlarla oynatmadığın için
Böyle bir sonuçla karşılaşacağımı düşünerek yazmıştım zaten.sarkolata demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
sana laf atıcak şimdi, sen kötü oynamışsındır falanMopneet demiş ki:Ensar EUW'de bir sayfa dolusu yenilgi olacak kadar kötü günlerin oldu mu?
Harbiden biz ne çileler çektik bizim zamanımızda oyuna girmek ne kadar sürerdi biliyormusun şikayet ediyosunuz bideAdvance demiş ki:Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yalan westte başlamadık biz, europeda başladık ikiye ayrıldı, eune'ye attı sonra weste geçtikfrityus demiş ki:Abartmayın ya görende westi başka bir oyun sanar...Biz westte başlayan şanslı insanlardanız o ayrı
Ek olarak hextech yada üçlü kuvvet çıkarsın.Zaten onuda ultisi için yapıyorlar.Ultiyi Akali gibi 7 kere biriktirip hepsini sırayla rakibe yollayabiliyorsun ve her 3. ultide %50 daha fazla hasar veriyor.Kule altında az hp ile yakalarsa affetmezDuygusuzz demiş ki:Bu yeni gelen karakterlerde corki diye bişey var onda skillerde büyü hasarı yazıyor.Ama önerilen itemlerde saldırı gücü var bi yanlışlık yok değilmi ?
Kusura bakma da hepsi senin tecrübesizliğin/beceriksizliğindenDuygusuzz demiş ki:Denedim bir kaç karakter corki'yi kullanmak eğlenceli graves diye bişey vardı o pek hoşuma gitmedi malzahar vardı birde onu denedim kastıktan sonra işe yarar bir karakter gibi duruyor ama diğerler kendi alanındaki karakterlere göre güçsüz gibi geldi bana.Jayce vardı onu denedim birde büyük hayal kırıklığına uğradım tf'ye girince hiç bişey yapamadım uzaktan birşey yaptığıda söylenemez artık bizimkiler kaçarken geriye atlayıp adamları oyalıyordum.