Mopneet

Ensar EUW'de bir sayfa dolusu yenilgi olacak kadar kötü günlerin oldu mu?

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
sana laf atıcak şimdi, sen kötü oynamışsındır falan :D

Advance

Mopneet demiş ki:
10 Tane olduğunu hiç hatırlamıyorum, 5-6 tane art arda olduğunu bilirim moralini bozuyor insanın doğal olarak :mrgreen: Eğer westte oynamak istiyorsan sana tavsiyem yeni hesap aç, dursun trde olan neden dersen Türkiye sunucusunda öğrendiklerin pek bir şey ifade etmiyor west için ayrıca tecrübe kazanman gerekiyor.İkincisi ise Türkiye sunucusunda turnuva falan olur katılmak istersin ama hesabın olmaz üzülürsün(Bkz: Ben :D).

Takımı
Besiktas
Abartmayın ya görende westi başka bir oyun sanar...Biz westte başlayan şanslı insanlardanız o ayrı :P

Advance

Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Abartmayın ya görende westi başka bir oyun sanar...Biz westte başlayan şanslı insanlardanız o ayrı :P
Yalan westte başlamadık biz, europeda başladık ikiye ayrıldı, eune'ye attı sonra weste geçtik :dance:

Takımı
Galatasaray
yok abi sinirlerim geriliyor, bir günde 2 lig düştüm, adam şampiyon seçim ekranında gelmiş "beyler ben kha ya da blıtz alıcam" diyor, bu adamın 3 ranked wini var daha lige yerleşmemiş, lane kavramı yok, 3.pick, ve benle aynı maçta. Allah belanı versin riot. İnsan gibi insanlarla oynatmadığın için

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
yok abi sinirlerim geriliyor, bir günde 2 lig düştüm, adam şampiyon seçim ekranında gelmiş "beyler ben kha ya da blıtz alıcam" diyor, bu adamın 3 ranked wini var daha lige yerleşmemiş, lane kavramı yok, 3.pick, ve benle aynı maçta. Allah belanı versin riot. İnsan gibi insanlarla oynatmadığın için
Tek girme oldukça beni acik gorunce yaz beraber girelim.Takim arkadasimla bot premade yapiyoruz.12 macta 10 win 2 lose var.Bronzeden zor kurtulmustum bu gece Silver 3e cikariz heralde. Bulun bir kisi biriniz adc biriniz sup olsun oyunu tasiyin gg :) Leona - Varus OP

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Mopneet

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Mopneet demiş ki:
sana laf atıcak şimdi, sen kötü oynamışsındır falan :D
Böyle bir sonuçla karşılaşacağımı düşünerek yazmıştım zaten. :D
@Advance
Abi üyelik açtım euw'de 2 gün önce, oyuna sokmuyor, yanlış falan diyor.
@NewJersey
Gçen gün 3 maç bot premade girdik, vayne+janna, üçünü de kazandık, bugün 3 maç girdik, üçüde BOZGUN. Üstüne ne maçlar yaptık hepsi BOZGUN.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Yalan westte başlamadık biz, europeda başladık ikiye ayrıldı, eune'ye attı sonra weste geçtik :dance:
Harbiden biz ne çileler çektik bizim zamanımızda oyuna girmek ne kadar sürerdi biliyormusun şikayet ediyosunuz bide summer3:

Advance

@Mopneet
Kayıt sayfasında Region(Bölge) seçme kısmı var o kısımdan westi seçmeyi unutuyorsundur muhtemelen.West sayfasından kayıta girsen de ip adresin Türkiye'ye ait olduğu için Türkiye sunucusunu seçiyor bölge olarak.
@frityus
Oyundan çıkmaya korkardık, en az 3 saat sürüyordu girmek :lol: Adamlar da custom game açarlardı oyundan atmasın diye beklerlerdi odalarda :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Bu yeni gelen karakterlerde corki diye bişey var onda skillerde büyü hasarı yazıyor.Ama önerilen itemlerde saldırı gücü var bi yanlışlık yok değilmi ?

Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.
AP Rammus carrying some games

@Duygusuzz
Oynamam etmem corki ama üçlü kuvvet çıkıyorlar ona. Çünkü hem ap vuruyor hem ad

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
Bu yeni gelen karakterlerde corki diye bişey var onda skillerde büyü hasarı yazıyor.Ama önerilen itemlerde saldırı gücü var bi yanlışlık yok değilmi ?
Ek olarak hextech yada üçlü kuvvet çıkarsın.Zaten onuda ultisi için yapıyorlar.Ultiyi Akali gibi 7 kere biriktirip hepsini sırayla rakibe yollayabiliyorsun ve her 3. ultide %50 daha fazla hasar veriyor.Kule altında az hp ile yakalarsa affetmez :D

Tabi çok daha iyi adc'ler var gereksiz.

Takımı
Besiktas
aynen ultisi çok sağlam ard arda gönderince adamlarda hal kalmıyor gereksiz karakterler varda deniyorum nasıllar diye.

Advance

Oha corkiyi hybrid build önermişler :D
Corki şuanda adc olarak iyi durumda değil, sezon 2 finallerinde en çok oynanan adclerden olduğu için çok ağır nerfler yedi.Eğlence için her free olduğunda ap corki oynarım ben.

Takımı
Besiktas
Denedim bir kaç karakter corki'yi kullanmak eğlenceli graves diye bişey vardı o pek hoşuma gitmedi malzahar vardı birde onu denedim kastıktan sonra işe yarar bir karakter gibi duruyor ama diğerler kendi alanındaki karakterlere göre güçsüz gibi geldi bana.Jayce vardı onu denedim birde büyük hayal kırıklığına uğradım tf'ye girince hiç bişey yapamadım uzaktan birşey yaptığıda söylenemez artık bizimkiler kaçarken geriye atlayıp adamları oyalıyordum.

Advance

Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
Denedim bir kaç karakter corki'yi kullanmak eğlenceli graves diye bişey vardı o pek hoşuma gitmedi malzahar vardı birde onu denedim kastıktan sonra işe yarar bir karakter gibi duruyor ama diğerler kendi alanındaki karakterlere göre güçsüz gibi geldi bana.Jayce vardı onu denedim birde büyük hayal kırıklığına uğradım tf'ye girince hiç bişey yapamadım uzaktan birşey yaptığıda söylenemez artık bizimkiler kaçarken geriye atlayıp adamları oyalıyordum.
Kusura bakma da hepsi senin tecrübesizliğin/beceriksizliğinden :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Ben zaten kullanıp yapamadığımı söylüyorum canımcım farkındayım yani kendimin :muck:

Yukarı Alt