Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
Denedim bir kaç karakter corki'yi kullanmak eğlenceli graves diye bişey vardı o pek hoşuma gitmedi malzahar vardı birde onu denedim kastıktan sonra işe yarar bir karakter gibi duruyor ama diğerler kendi alanındaki karakterlere göre güçsüz gibi geldi bana.Jayce vardı onu denedim birde büyük hayal kırıklığına uğradım tf'ye girince hiç bişey yapamadım uzaktan birşey yaptığıda söylenemez artık bizimkiler kaçarken geriye atlayıp adamları oyalıyordum.
Jayce'e gerçekten çok büyük ayıp etmişsin. Jayce benim ranked maçlarda en çok oynadığım şampiyon ve Jayce gerçekten güçlü bir karakter. Sen hiç ama hiç oynayamamışsın, "uzaktan bir şey yaptığı da söylenemez" dediğin için diyorum bunu, jayce sanırım uzaktan en iyi rahatsız eden şampiyonlardan biri, sadece hız kapısı açıp içinden top geçiricen, çok fazla vuruyor

ps. 3. ve 6. itemları opsiyonel olarak aldım ben takımda çok tank olmadığı için.

Takımı
Besiktas
@sarkolata
Dediğin gibi olabilir sonuçta fazla kullanmadım ama bu hafta kullanırım elimi alıştırmaya çalışayım biraz.1.itemin adı ney ve ayakkabıya efsunu ne koydun ?

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
@sarkolata
Dediğin gibi olabilir sonuçta fazla kullanmadım ama bu hafta kullanırım elimi alıştırmaya çalışayım biraz.1.itemin adı ney ve ayakkabıya efsunu ne koydun ?
muramana o, tanrıçanın gözyaşı > manaverenden yükseliyor 750 mana doldurman lazım. Basede hızlı koşma efsunu koydum ama oyun öyle gerektirdi yoksa oyunun başlarında alma onu

Takımı
Galatasaray
ranked oyunda urgot adc alırsa hemen çıkın 3lp kaybetmeye değer.

Az önce fizz oynarken karşıya morgana geldi, adam zaten tfde yaptıgı hareketlerlede prolugunu gösterdi midde de attıgı stunlar beni benden aldı hiç bu kadar kötü fizz oynamamıştım :(

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Az önce fizz oynarken karşıya morgana geldi, adam zaten tfde yaptıgı hareketlerlede prolugunu gösterdi midde de attıgı stunlar beni benden aldı hiç bu kadar kötü fizz oynamamıştım :(
Kaçma becerin 0 ve feedledin özgür :D :D senin fizzle kırman lazım :D

Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Lemonade demiş ki:
İlk kez midde ezildim la bilip bilmeyende..

Takımı
Galatasaray
frityus demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Morgananın snarelerine kafa attım desene :D

- Resim Silinmiş.

Mini exl gecesinden saygılar

thoth (Rookie)
Death (midyelimon)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bir insan dakika 20'de oyundan niye çıkar? Oyunun sonunda adamlar hiç bir kulesi yoktu.Tabi 30 dakika eksik olunca farmlar op.

Advance

frityus demiş ki:
Türkiye serverının kaliteli oyunlarından birisi :D

Karşı takımın ezilmesi ne zamandan beri kaliteli oyun olarak adlandırılıyor?

Yukarı Alt