ilk item mahvolmuş kralın kılıcı çık sonra hextech çık daha sonra kanasusamış ve ebedi olabilir botu da atack speed veren yapabilirsin oyun sonuna doğru randuin veya warmog çıkabilirsin savunma için benim genelde buildim böyle oluyor jax da oyun başında direk atlama adamlara farm yapmaya bak mahvolmuşu tamamlamadan kesin alırım gözüyle bakmıyorsan girme derim rakiplerin senden nasıl kaçacağını tahmin ederek stun zamanını ayarla gerektiğinde q yu kaçmak için kullanmayı unutma :D

Takımı
Besiktas
Jaxla oynadığım 4 oyunun 4'ünde kaybettim 3 oyundada takım sağolsun kaybettik üst üste 7 bozgun oldu özgüre az kaldı yetişiyorum daral:

Takımı
Galatasaray
Red ve blueyu alıp bot lane'e teleport, bufflar tekrar çıkınca tekrar.. ahaha

Well... 2. ranked fail oldu
2. pick bendeydi baktım jung mid supp falan çıkıyor dedim solo(Panth) olayım bari.Seçtim bi mutfağa gittim geri geldim oyunda adc yok yerine lux almışlar supp olarak shen'imiz var.Dedim optimist olayım ama vurdular kafamıza kafamıza :D

Dur daha bunlar lig maclarinda iyi gunlerin ^^

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ya khazixle tecrübeli arkadaşlara bişey sorcam topa gidiyorum khazixle karşımda genelde offtank oluyor darius zed vs adamlar beni çok fazla harraslıyor farm yaptırmıyolar kule altı farm yapayım diyorum bu sefer kuleye dalıyolar kuleyi erken veriyorum ben de agresif oynayınca kill veriyorum adama khazixle farm nasıl yapılır karşımda tank varken bi taktik vs verin pls beni oyundan düşürüyo karşımdaki hep geri kalıyorum yetişmek için sürekli junglea falan giriyorum bu sefer tflerde nerdesin diye sövüyor millet :D

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Archaeologist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Archaeologist demiş ki:
Allaha şükür 10/10 bozgun yemeden kurtardım durumu :P
29 level? 10/10? Wut?
Dereceli olayına giremedik daha benim takıldığım yerdeki durumu söylüyorum bir sorunmu var ?

Takımı
Galatasaray
Maddy demiş ki:
ya khazixle tecrübeli arkadaşlara bişey sorcam topa gidiyorum khazixle karşımda genelde offtank oluyor darius zed vs adamlar beni çok fazla harraslıyor farm yaptırmıyolar kule altı farm yapayım diyorum bu sefer kuleye dalıyolar kuleyi erken veriyorum ben de agresif oynayınca kill veriyorum adama khazixle farm nasıl yapılır karşımda tank varken bi taktik vs verin pls beni oyundan düşürüyo karşımdaki hep geri kalıyorum yetişmek için sürekli junglea falan giriyorum bu sefer tflerde nerdesin diye sövüyor millet :D
erişemedigin yerlerdeki farmları w ile al

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Bu itemle başla.
Mana sorununu halledebilirsen rahat rahat farm yaparsın.

Takımı
Besiktas
30 level oldum bir süredir ip kasıyorum 16k ıp var bir kennen almıştım (4.8k) onuda satınca 21k kadar ip oluyor.Yetenek ve saldırı için rün sayfası düzenlemek istiyorum ilk başta bu 2 sayfa için ortalama ne kadar ip gider.

Archaeologist demiş ki:
30 level oldum bir süredir ip kasıyorum 16k ıp var bir kennen almıştım (4.8k) onuda satınca 21k kadar ip oluyor.Yetenek ve saldırı için rün sayfası düzenlemek istiyorum ilk başta bu 2 sayfa için ortalama ne kadar ip gider.
205*27=5535(Kırmızı saldırı gücü+Sarı Zırh+Mavi Büyü Direnci)
1025*6=6150(saldırı gücü ve yetenek gücü cevherleri)
410*9=3690(Kırmızı Büyü nüfuzu )
15375 gibi bi ip ile temel rün buildi oluşrutabilirsin.Yanlış hatırlamış olabilirim ip değerlerini ama aşağı yukarı bu düzeyde çıkacak.

Mopneet

ip ile aldığnız şeyleri iade ederek iade haklarınızı harcamayın, nasıl olsa harcadığınız ip'yi illa geri kazanacaksınız.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Archaeologist demiş ki:
205*27=5535(Kırmızı saldırı gücü+Sarı Zırh+Mavi Büyü Direnci)
1025*6=6150(saldırı gücü ve yetenek gücü cevherleri)
410*9=3690(Kırmızı Büyü nüfuzu )
15375 gibi bi ip ile temel rün buildi oluşrutabilirsin.Yanlış hatırlamış olabilirim ip değerlerini ama aşağı yukarı bu düzeyde çıkacak.
Eyvallah hacım saolasın bugün yarın alıp bitireyim şu işi :muck:
Mopneet demiş ki:
ip ile aldığnız şeyleri iade ederek iade haklarınızı harcamayın, nasıl olsa harcadığınız ip'yi illa geri kazanacaksınız.
Quinn almıştım onu sattım bir tek ama iyi oldu sattığım pek kullanamıyordum kennen'i satmam ama biriktirecem bir süre daha ip :)

Yukarı Alt