Ne zaman Brand alsam oyunda bir (şey) lik oluyor.Toplam kill 6-1 kulelerde 2-0 öndeyiz.Ben 5-0 gidiyorum.Ve top oyuncumuz sağolsun afk kalıp oyunu veriyoruz oyun sonu killer 7-12 falandı.Adamlar deli gibi kule aldılar.Normal oyun olsa sıkıntı değilde işte saat 3 ten sonra TR serverında afk olmadan dereceli oyun atılmıyor.

Takımı
Besiktas
Yazdıklarınızı okuyup, hiç birşey anlamamak ne zevk verici bir olay anlatamam :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
Lemonade demiş ki:
3 belkide 4 günün ardından ZAFER summer5: :cry: (Sevinç gözyaşları bunlar)

- Resim Silinmiş.
O zac'e sunfiredan önce rylai aldiğin surece kaybetmeye devam xd

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
mrfluu demiş ki:
Ne zaman Brand alsam oyunda bir (şey) lik oluyor.Toplam kill 6-1 kulelerde 2-0 öndeyiz.Ben 5-0 gidiyorum.Ve top oyuncumuz sağolsun afk kalıp oyunu veriyoruz oyun sonu killer 7-12 falandı.Adamlar deli gibi kule aldılar.Normal oyun olsa sıkıntı değilde işte saat 3 ten sonra TR serverında afk olmadan dereceli oyun atılmıyor.
No QQ pls

- Resim Silinmiş.

Macı 5.dk itibaren izlemeye basladım ve hastalıgımı adama bulaştırdım eekd1

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
- Resim Silinmiş.

feeder report

LeBlanc lanetimi siv hd'e geçirdikden sonra :mrgreen:

Dün lanet konum değiştirirkene;
Lemonade demiş ki:
- Resim Silinmiş.

Takımı
Besiktas
TR'de oynamak gerçekten pişmanlık oyunun başından sonuna kadar hakaret küfür bir ton şey dönüyor kimse takım yensin diye düşünmüyor varsa yoksa kill almak.Heleki kill lazımsa adamların daldığına dalmıyacaksın ks yaptın diye bir ağlamadığı kalıyor belki onu bile yapıyor.Bunları 10 yaşındaki çocukta 30 yaşındaki adamda yapıyor demişler başında tr server'ı diye.

Bu mesaj Archaeologist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Archaeologist demiş ki:
TR'de oynamak gerçekten pişmanlık oyunun başından sonuna kadar hakaret küfür bir ton şey dönüyor kimse takım yensin diye düşünmüyor varsa yoksa kill almak.Heleki kill lazımsa adamların daldığına dalmıyacaksın ks yaptın diye bir ağlamadığı kalıyor belki onu bile yapıyor.Bunları 10 yaşındaki çocukta 30 yaşındaki adamda yapıyor demişler başında tr server'ı diye.
+1 . Alayı kill peşinde koşuyor dün nexus a kadar gittik 2 kuleyide aldık ama adamlar illa daha fazla kill alıcaklar. Nexusu alamadan adamlar katliam yaptı zaten bizim inhibitor kulesine kadar ilerlemişlerdi ordan bitirdiler oyunu yenildik .

Takımı
Besiktas
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Bu mesaj Archaeologist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Archaeologist demiş ki:
+1 . Alayı kill peşinde koşuyor dün nexus a kadar gittik 2 kuleyide aldık ama adamlar illa daha fazla kill alıcaklar. Nexusu alamadan adamlar katliam yaptı zaten bizim inhibitor kulesine kadar ilerlemişlerdi ordan bitirdiler oyunu yenildik .
Kaybettiğim oyunların %90'ı öyle oluyor hacım adamlar birde odaya giriyorlar karakter seçip kitliyorlar direk hiç takım konuşması olmuyor kim ne seçsin kim nereye geçsin adam ashe alıyor mide geçecem diyor diğeri veigar alıp top'a gidecem diyor.Bot'a inecekler top'a çıkıyor yada tam tersi oluyor.Bu sefer oyunu kendim taşımak zorunda kalıyorum takımda tank yoksa tank adc yoksa adc alıyorum ama işte kıt kafalı insanlar oyunda olunca ne yapsanda bir işe yaramıyor daral:

Yukarı Alt