Ne alaka olm leede o kadar kötü değilim artıkMirage demiş ki:Takımda Ahmet Lee oynamış zaten 8 kişi girseniz kurtaramazsınız
ekuuuuuuuuuuuuMaddy demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ne alaka olm leede o kadar kötü değilim artıkMirage demiş ki:Takımda Ahmet Lee oynamış zaten 8 kişi girseniz kurtaramazsınız
heeeyyhooooosarkolata demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
ekuuuuuuuuuuuuMaddy demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
4 lig birden düstüm ben embesiller yüzünden takma pekEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Seçim ekranında ADC ve bot dedim adamın biri sonayla birlikte yukarı gittiler ben botta tek başıma kaldım mal gibi oyun hayatımda bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum birde görüyoruz görüyoruz diyorlar ya allahım
yigit ? :dlegolasss demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
4 lig birden düstüm ben embesiller yüzünden takma pekEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Seçim ekranında ADC ve bot dedim adamın biri sonayla birlikte yukarı gittiler ben botta tek başıma kaldım mal gibi oyun hayatımda bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum birde görüyoruz görüyoruz diyorlar ya allahım
Bugün oyunu tasıyordum ama adamların birinin neti kesildi diğeri iftara gitti kaybettik. Hatta [tag]Archaeologist[/tag] oyunu izliyordu şahit..sarkolata demiş ki:taşıyamıyorsun oyunları sonra neden lig düşüyorum
Sende şans yok oyunu izledim 20-30 dk ww zaten afk oldu diğerleride tf yapmayı bilmiyor resmen bodoslama araya giriyorlarLemonade demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bugün oyunu tasıyordum ama adamların birinin neti kesildi diğeri iftara gitti kaybettik. Hatta [tag]Archaeologist[/tag] oyunu izliyordu şahit..sarkolata demiş ki:taşıyamıyorsun oyunları sonra neden lig düşüyorum
Master yi bugün kulede 2 kişiydik (fiora-akali) q attı ve bir kere dokunması yetti neye uğradığımı şaşırdım adamların kuleyi alamadan öldük.Windy demiş ki:aynen yi free elo şu anda %100 nerf yiyecek first pick sizdeyse ve banlanmadıysa master yi alın hemen oyun alıyor tek başına
Güzel fotoşokmuş çükülata kardeş.sarkolata demiş ki: