brace yourselves non-stun e skills are coming xdAdvance demiş ki:Brace yourself noob vaynes are coming
En zevksiz jungler, oynama.Archaeologist demiş ki:Nautilus için tiyo verecek varmı
Mopneet demiş ki:Bu mesaj Archaeologist rumuzlu uyeden alinti yapildi
En zevksiz jungler, oynama.Archaeologist demiş ki:Nautilus için tiyo verecek varmı
dereceli karşılaşmaları izliyorum bazen orda iyi kullanıyorlar bide karakter hoşuma gidiyor biraz deneyim dedimMopneet demiş ki:Bu mesaj Archaeologist rumuzlu uyeden alinti yapildi
arkadaşı alalım biMopneet demiş ki:Bu mesaj Archaeologist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Abi gerçekten oynarken sıkılıyorum, ağır ağır hareket ediyor, bi q atması 10 dk sürüyor. Çok eğlenceli değil bence. :/Windy demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
arkadaşı alalım biMopneet demiş ki:Bu mesaj Archaeologist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Anivia öğretsem olur mu?Maddy demiş ki:olm bana adc oynamayı öğretin lan
Kanka yoklugunu hissettirdin lan valla Son oyunlarıma bakMaddy demiş ki:olm bana adc oynamayı öğretin lan
dhsajklfdslfksdmrfluu demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Anivia öğretsem olur mu?Maddy demiş ki:olm bana adc oynamayı öğretin lan
Lemonade demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kanka yoklugunu hissettirdin lan valla Son oyunlarıma bakMaddy demiş ki:olm bana adc oynamayı öğretin lan
Skype'ta az sonra yemek yicem diye oruçlu halimle dalga geçerken iyiydi! İyi olmuşsarkolata demiş ki:sahur için iftar için oyunu yarıda bırakıp (ciddi bir ranked oyunu vs) iftara sahura gidenlerin tuttuğu oruç kabul olmasın inşallah. yeter kanser oldum artık. saatine bak, ona göre oyuna gir.
En alttaki victory de görünsün diye scroll yaparken zorlandı mı kanka?NoMoreLove demiş ki:
dondurma yiyodum lamrfluu demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Skype'ta az sonra yemek yicem diye oruçlu halimle dalga geçerken iyiydi! İyi olmuşsarkolata demiş ki:sahur için iftar için oyunu yarıda bırakıp (ciddi bir ranked oyunu vs) iftara sahura gidenlerin tuttuğu oruç kabul olmasın inşallah. yeter kanser oldum artık. saatine bak, ona göre oyuna gir.