İlk kez backdoor yaparak oyun kazandım :D oyunun 20-25. dksından itibaren tf oyundan çıkınca ortada giden maçta baya geriye düştük iki inhi ve diğer inhinin kulesini verdik, bir kez gidip toptaki inhiyi aldım sonra adamlar 5 kişi bitirmeye geldiklerinde bizim minyonlar da baya ilerlemişlerdi ışınlanma atıp adamlar bizim nexus kulelerine dalarken oyunu bitirdim deli heyecanlandım shen beni durdurmaya geldiyse de başarılı olamadı makara: makara:

ps: shene karşı oynamak lanet bir şey

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
İlk kez backdoor yaparak oyun kazandım :D oyunun 20-25. dksından itibaren tf oyundan çıkınca ortada giden maçta baya geriye düştük iki inhi ve diğer inhinin kulesini verdik, bir kez gidip toptaki inhiyi aldım sonra adamlar 5 kişi bitirmeye geldiklerinde bizim minyonlar da baya ilerlemişlerdi ışınlanma atıp adamlar bizim nexus kulelerine dalarken oyunu bitirdim deli heyecanlandım shen beni durdurmaya geldiyse de başarılı olamadı makara: makara:

ps: shene karşı oynamak lanet bir şey
Adamların bot lane oyunu batırmış gibi duruyor :D

Takımı
Galatasaray
graves'e MAHVOLMUŞ KRALIN KILICI / BOTRK / RUINED KING alınmaz kardeşlerim aman öyle hatalara düşmeyin

Mopneet

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
graves'e MAHVOLMUŞ KRALIN KILICI / BOTRK / RUINED KING alınmaz kardeşlerim aman öyle hatalara düşmeyin
+1

Abi zaten elise dışında karşıda pek bişey yoktu ama 4 kişi olduğumuz için adamlar öne geçmişti

Karsida shen varken zac aliyorum sorunu cozuyorum :P

ps: Artı olarak bazı insanların klasik banlanan sampiyonların (shen, amumu, blitz) boşta kaldıgını görünce alma ve oynayamama gibi zaafları var sorun olmuyor :P

TR ' de Ranked'a gelecek var mı ? varsa pm atsın takımda 1 kişide olsa mal gelme ihtimali düşüyor :D

Takımı
Besiktas
Silver IV come back :D
ps:ww ile ilk oynaşıyım botlarla deniyordum arada sadece efsanevi oynadım ya :D

O warwick yok mu o warwick hastası oldum o karakterin yaa :D

Takımı
Seçiniz...
Warwick, tryn en nefret ettiğim iki şampiyondur. :mrgreen: Karşımda bu ikisi varsa sinir olurum. :D

Yukarı Alt