Takımı
Besiktas
@legolasss
Janna'yı kullandımda onu sonra alırım 6300 para var ya onla alacam bi sup yada karakter yada indirimi beklicem yine nami tresh gelse aynı anda keşke :D

seskes

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
@legolasss
Janna'yı kullandımda onu sonra alırım 6300 para var ya onla alacam bi sup yada karakter yada indirimi beklicem yine nami tresh gelse aynı anda keşke :D
thresh al derim lakinnnnnnnnnnn çok banlanabiliyor

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj legolasss rumuzlu uyeden alinti yapildi
legolasss demiş ki:
Heartless demiş ki:
@legolasss
benim gibi oynayabilir mi jeyms?

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
legolasss demiş ki:
fena bi süre değil hacım, şimdi tercih meselesi biraz fakat, ideal ve oynaması zevkli janna,lulu,thresh,nami,alistar,sona (yeni kalktım aklıma birşey gelmedi XD) saydığım supportlar alistar harici skill shot dediğimiz yetenek kullandığın zaman tutturman gereken herolar. Bunlardan biriyle başlarsan rahat şekilde adcni korursun ( şimdilik sonayı eleyelim, düşük elo da takım savaşında ki değeri asla bilinmez XD küfür yersin) tabii ki support adc kombinasyonlarıda var, atıyorum pure poke lulu varus , leona ezrael , caitlyn janna gibisinden, varsa aklına yatan supportlar yaz isimlerini detaylı anlatayım
bana göre en baba support morgana :mrgreen:
karsida cok skille bagli support/adcler varsa morgana useful olabilir ama best support thresh xd

bu saatte bana biraz oyun öğretmek isteyen var mıdır acaba?

Nick: SmileSRO :D

seskes

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
legolasss demiş ki:
Heartless demiş ki:
@legolasss
benim gibi oynayabilir mi jeyms?
ASLAAAAAA JESSİE

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
legolasss demiş ki:
fena bi süre değil hacım, şimdi tercih meselesi biraz fakat, ideal ve oynaması zevkli janna,lulu,thresh,nami,alistar,sona (yeni kalktım aklıma birşey gelmedi XD) saydığım supportlar alistar harici skill shot dediğimiz yetenek kullandığın zaman tutturman gereken herolar. Bunlardan biriyle başlarsan rahat şekilde adcni korursun ( şimdilik sonayı eleyelim, düşük elo da takım savaşında ki değeri asla bilinmez XD küfür yersin) tabii ki support adc kombinasyonlarıda var, atıyorum pure poke lulu varus , leona ezrael , caitlyn janna gibisinden, varsa aklına yatan supportlar yaz isimlerini detaylı anlatayım
bana göre en baba support morgana :mrgreen:
karsida cok skille bagli support/adcler varsa morgana useful olabilir ama best support thresh xd
treshle maça girince pm atta izliyim seni ben :D

Doma$no

Heartless demiş ki:
Gümüş 5'e düştüm nese:
Sonsuza dekte kalırsın çıkılmıyor anasını sattığımın liginden.2 Galibiyet alıyorum 30 lp geliyor 1 kez mağlup oluyorum 30 puan gidiyor :santa:

Mopneet

Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spartacusss demiş ki:
Heartless demiş ki:
Gümüş 5'e düştüm nese:
Sonsuza dekte kalırsın çıkılmıyor anasını sattığımın liginden.2 Galibiyet alıyorum 30 lp geliyor 1 kez mağlup oluyorum 30 puan gidiyor :santa:
+1
Ben Silver 5'te 0 puanda 15 maç falan kaybettim, delirip West'e geçtim, West'te Bronze'a attı.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Heartless demiş ki:
Gümüş 5'e düştüm nese:
Bende son dereceli maçımı atıcam bugün bakalım beni nereye atıcak. Bu arada kaç w aldın ?
Toplam oyun 26 win 12 :headbang:

98puana çıktım son bi maç daha alsam terfi maçlarına giricektim :D bozgun yedim 2defa 61 puana düştüm ama kafaya koyduğum gümüş3 ten 4 e düşmüştüm ama tekrardan yükselicem koydum kafaya :D

Takımı
Besiktas
Tekrar seriye girdim 3 haktan birisinde bozgun yedik afk yüzünden 2 oyunu almam lazım strese girdim :D

Arkadaş isim bulamayınca aşşağılayıcı isimler koymaya başladı takımlara. Nasıl olsa kimse almaz bunu diye. :mrgreen:

Yukarı Alt