Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
mrfluu demiş ki:
Froggen feedliyor naru ve fab küfür ediyo falan :D

http://www.twitch.tv/froggen
SS var mı çok merak ettim ne diyorlar. :lol:

Türk her yerde türk abi. TR'de de, West'te de, bronz5te de, diamond 1de de. :mrgreen:
LongB' nin sayfasından aldım şunu :mrgreen:

Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
SS var mı çok merak ettim ne diyorlar. :lol:

Türk her yerde türk abi. TR'de de, West'te de, bronz5te de, diamond 1de de. :mrgreen:
Naru:Karşı Kha si.... ne düşünüyosun?
Fab:Bi fab değil kanka :D
...
Naru:Birdaha ortayı bırakırsam ne olayım

Oyun sonu Kassadinde 20 stack mejai vardı :D

Mopneet

Ben de baktım o maça bir ara 5 dakikalığına, Talon'la Kassadin'i feed'leyen Bronz'da bile görmemiştim bugüne kadar.

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Ben de baktım o maça bir ara 5 dakikalığına, Talon'la Kassadin'i feed'leyen Bronz'da bile görmemiştim bugüne kadar.
ben yaşadım, kassadin alınca karşısı sırf KANTIRLIYIMŞUNU deyip talon alınca öyle şeyler olabiliyor :mrgreen: Froggen için geçerli değil tabi bu :confused1:

Takımı
Seçiniz...
Beyler jarvanı ile solo topa geçtim karşımda biraz acemi master vardı 5e 0 kastım sonra jungle paso gelmeye başladı 2 sefer 2 sini aldım 9a 0 toptan 2 kule indirdim midde fizz i @Duygusuzzz ezdi gel gelelim fizz gitti bottan beleş killeri aldı geldi adam ilah oldu alacağımız oyunu verdik bottaki mallar yüzünden sinirlenmemek elde değil ya......

Takımı
Seçiniz...
Beyler TR deki arkadaşlardan kısa süre içinde yardım isteyeceğim umarım yanlış anlaşılmaz. 2 Arkadaşım var bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim yarın ve ya yarından sonra 30 olacağım ilk 10 maç için aranızdan yardım edecek 1 2 gönüllü çıkar diye umuyorum. :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.
1 puan ala ala... SONUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
TR'de adam gibi ranked takım kuralım diyorum ? gelecek olan var mı ? veya takım varsa boş yer varsa gelebilirim :mrgreen:
3oyundur bozgun yiyorum bu gidişle düşcem az kaldı daral:

- Resim Silinmiş.

Backdoor karşılasın diye yolladığımız lee öldüğünde son kuleyi savunmaya tek supp giderse sonuç bu oluyor...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Oyun başında 50 kere mid top jungle adc diyip istedikleri yerleri alan topluma karşı supp kullanayım diyorum.Supp karakter konusunda bir kaç tiyo ve hangi karakterleri önerirsiniz ?

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Oyun başında 50 kere mid top jungle adc diyip istedikleri yerleri alan topluma karşı supp kullanayım diyorum.Supp karakter konusunda bir kaç tiyo ve hangi karakterleri önerirsiniz ?
Ward işine dikkat et yeterli.

Janna Thresh favorilerim.Aşırı agresif olmak istiyorsan Leona güzel ultisiyle beraber potansiyel 3 stunı var ama pek hoşuma gittiği söylenemez.

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Yanına mal bi adc gelir hayattan soğursun.

Yukarı Alt