Takımı
Besiktas
Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:
Ben de başladım, şu can basan neydi adı Sora mıydı onu birde Ashe yi bir de Master yi midir nedir onu denedim :D

En sevdiğim sora oldu, rahat basit :)
Soraka'yı diyon herhalde :D Basit karakterlerle başla erken kavrarsın olayıda senin pek oynayacağını sanmıyorum ben :D

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:
Ben de başladım, şu can basan neydi adı Sora mıydı onu birde Ashe yi bir de Master yi midir nedir onu denedim :D

En sevdiğim sora oldu, rahat basit :)
Soraka'yı diyon herhalde :D Basit karakterlerle başla erken kavrarsın olayıda senin pek oynayacağını sanmıyorum ben :D
Şaka mısın 9 saattir oynuyorum :mrgreen:

Evet evet Soraka idi canım benim yaa [horny21

Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Beyler dereceli maçlar 31inde kapanıyormuş dedi oyundan birisi ne derece doğru bu ?
Ekim 31'i dediyse 3. sezon bitecek tüm ligler sıfırlanıcak ve 10 oyununu tekrar atıcaksın.Bu ayın 31 için dediyse bişey diyemem

Takımı
Galatasaray
Heartless demiş ki:
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Heartless demiş ki:
Pro kennen solo top :P kha'zix'i biraz yordum karşımda ilk dönüştede zhonya çıkınca baya rahat geçti oyun.
önlenen yenilgi ne la :D
Oyuna 2 kişi başladık bro baya oyundan düşenler vardı ondan 2 kişi beş kişini arasına girip trolledik işte öyle olunca sistem önlüyor yenilgiyi :D
oyunda serverdan kaynaklı delay varsa oyun sonu loss prevented olabilir. loss prevented olan maçta karşı yenen takıma yarım lp gider. Loss prevented olan maçtan sonra genellikle ranked kapalı olur giremezsin zaten. Yani server check ama sen uruchi kesiyon gibi bişi...

Takımı
Seçiniz...
bayadır morgana oynamiyodum bi de şu build işini çözsem süper olcak:P level atladikça oyunlar baya sarmaya başladi midde inhi verdikten sonra zor düzeldik ama oldu :D takviye aldim @Lemonade 30 olicam cok istedin sağı solu ilerletmekten 89 minyon olmuş lol

Takımı
Seçiniz...
Arkadaşlar bir jungle herosu almak istiyorum ama solo topta oynayabilsin warwick aldım başlangıçta "deneme amaçlı". Şimdi 4800 ip'ye Lee Sin mi Jarvan IV mi jarvan daha ağır basıyor ama solo top oynar mı ?

Yukarı Alt