Mopneet

@Lemonade
Adam West'te, ben ekledim kabul etçek o şimdi, arkadaş edincek kendine. :D
Lifesteal basic attack yapınca can doldurur, ap'ler skill atınca doldurmak için spell vamp alabilir ama pek tercih edilmez rünlerde.

TR'deyken adc pek beceremiyordum ama son zamanlarda baya sık oynamak durumunda kaldım ve fena da oynamıyorum hani. Bir tek Sivir'i sevemedim, diğer hepsinde iyi sayılırım.

Takımı
Galatasaray
Mopneet demiş ki:
@Lemonade
Adam West'te, ben ekledim kabul etçek o şimdi, arkadaş edincek kendine. :D
Lifesteal basic attack yapınca can doldurur, ap'ler skill atınca doldurmak için spell vamp alabilir ama pek tercih edilmez rünlerde.

TR'deyken adc pek beceremiyordum ama son zamanlarda baya sık oynamak durumunda kaldım ve fena da oynamıyorum hani. Bir tek Sivir'i sevemedim, diğer hepsinde iyi sayılırım.

Adc'de spell shield kadar OP bir şey olamaz. Hele caitlyinin karşısında sivir oynamak çok eğlenceli. Caitlyn ulti mi attı? Free mana. Caitlyn trap mi koyuyor? Free mana potion. Mana mı lazım? Spell shield aç cait q suna kafa at. Easy :D

Takımı
Besiktas
Pro kennen solo top :P kha'zix'i biraz yordum karşımda ilk dönüştede zhonya çıkınca baya rahat geçti oyun.

Ben de başladım, şu can basan neydi adı Sora mıydı onu birde Ashe yi bir de Master yi midir nedir onu denedim :D

En sevdiğim sora oldu, rahat basit :)

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:
Ben de başladım, şu can basan neydi adı Sora mıydı onu birde Ashe yi bir de Master yi midir nedir onu denedim :D

Sende başladıysan silkroad kapatılsın isro falan kalmasın. :mrgreen: :kalp:

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:

Sende başladıysan silkroad kapatılsın isro falan kalmasın. :mrgreen: :kalp:
imzayı gördüm az önce oyuna girdim nidale sup kasıcam dedi girdik ap kastı ne diyim bilemedim :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Pro kennen solo top :P kha'zix'i biraz yordum karşımda ilk dönüştede zhonya çıkınca baya rahat geçti oyun.
önlenen yenilgi ne la :D
Oyuna 2 kişi başladık bro baya oyundan düşenler vardı ondan 2 kişi beş kişini arasına girip trolledik işte öyle olunca sistem önlüyor yenilgiyi :D

Yukarı Alt