Zaten topu topu 3 arkadaşım var onlar da birbirleri ile aynı zamanda açık olmuyorlarsarkolata demiş ki:solo aram girme abi sen de çok sıkıcı
league-of-legends-nickiniz-ve-sunucunuz-t290175.html :)Uprising demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zaten topu topu 3 arkadaşım var onlar da birbirleri ile aynı zamanda açık olmuyorlarsarkolata demiş ki:solo aram girme abi sen de çok sıkıcı
Adc'de spell shield kadar OP bir şey olamaz. Hele caitlyinin karşısında sivir oynamak çok eğlenceli. Caitlyn ulti mi attı? Free mana. Caitlyn trap mi koyuyor? Free mana potion. Mana mı lazım? Spell shield aç cait q suna kafa at. EasyMopneet demiş ki:@Lemonade
Adam West'te, ben ekledim kabul etçek o şimdi, arkadaş edincek kendine.
Lifesteal basic attack yapınca can doldurur, ap'ler skill atınca doldurmak için spell vamp alabilir ama pek tercih edilmez rünlerde.
TR'deyken adc pek beceremiyordum ama son zamanlarda baya sık oynamak durumunda kaldım ve fena da oynamıyorum hani. Bir tek Sivir'i sevemedim, diğer hepsinde iyi sayılırım.
Eski champ, rework lazimMopneet demiş ki:Sırf koşuşu yeter sevmemem için. Astronot sanki.
Kesinlikle, oyunu yapan adam dur bakim olmuş mu diye Sivir'i çizmiş.sarkolata demiş ki:Eski champ, rework lazim
alişirim ilk oyunsarkolata demiş ki:he bir de q kullanmayacaksan draven oynama xd
önlenen yenilgi ne laHeartless demiş ki:Pro kennen solo top kha'zix'i biraz yordum karşımda ilk dönüştede zhonya çıkınca baya rahat geçti oyun.
Sende başladıysan silkroad kapatılsın isro falan kalmasın.Egoist demiş ki:Ben de başladım, şu can basan neydi adı Sora mıydı onu birde Ashe yi bir de Master yi midir nedir onu denedim
En sevdiğim sora oldu, rahat basit :)
imzayı gördüm az önce oyuna girdim nidale sup kasıcam dedi girdik ap kastı ne diyim bilemedimCool Angel demiş ki:Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sende başladıysan silkroad kapatılsın isro falan kalmasın.Egoist demiş ki:Ben de başladım, şu can basan neydi adı Sora mıydı onu birde Ashe yi bir de Master yi midir nedir onu denedim
En sevdiğim sora oldu, rahat basit :)
Oyuna 2 kişi başladık bro baya oyundan düşenler vardı ondan 2 kişi beş kişini arasına girip trolledik işte öyle olunca sistem önlüyor yenilgiyiCrusade demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
önlenen yenilgi ne laHeartless demiş ki:Pro kennen solo top kha'zix'i biraz yordum karşımda ilk dönüştede zhonya çıkınca baya rahat geçti oyun.