Slim Shady

Beyler acilen nidaleyi kavramam lazım adam sağ sol yaparak kaçıyorsa mızrak yüzde doksan fail oluyor benim nasıl bir şey önerirsiniz geliştirmem için kendimi?
Kaçış yoluna doğru at sendeCool Angel demiş ki:Beyler acilen nidaleyi kavramam lazım adam sağ sol yaparak kaçıyorsa mızrak yüzde doksan fail oluyor benim nasıl bir şey önerirsiniz geliştirmem için kendimi?
Rabadon stacklenmezCool Angel demiş ki:Beyler nidalede iki tane rabadon'un sapkaşı alınır mı ?
Cool Angel demiş ki:Beyler nidalede iki tane rabadon'un sapkaşı alınır mı ?
Bir konuda dalga geçmeden cevap verdiğini görsem şaşırırım.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kafanı kullanıp item üzerinde yazanları okumayı dene de dalga geçmeyelim o zaman.Cool Angel demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bir konuda dalga geçmeden cevap verdiğini görsem şaşırırım.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dalga geçilecek pozisyona sokmayın kendinizi o zaman.Cool Angel demiş ki:Yinede sana dalga geçme hakkı verir mi bu ? Sen paşa çocuğu musun? Ayrıcalığın ne forumda dalga geçmediğin adam kalmadı, her başlığın altında küçümseyen, iğneleyen, alaycı yorumların var. Eminim bana katılanlarda vardır.
ya çok boş adamsın sende biraderAdvance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dalga geçilecek pozisyona sokmayın kendinizi o zaman.Cool Angel demiş ki:Yinede sana dalga geçme hakkı verir mi bu ? Sen paşa çocuğu musun? Ayrıcalığın ne forumda dalga geçmediğin adam kalmadı, her başlığın altında küçümseyen, iğneleyen, alaycı yorumların var. Eminim bana katılanlarda vardır.
Dalga geçicek pozisyonda olsan da geçemezsin kimsenin gururunu kırmaya hakkın yok.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nerede yazıyor dalga geçemeyeceğim?Cool Angel demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dalga geçicek pozisyonda olsan da geçemezsin kimsenin gururunu kırmaya hakkın yok.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Doğru kusura bakmayın sizin eksikliğiniz doğuştan, yapacak bir şey yok.Cool Angel demiş ki:Toplumsal kurallar. Yetiştiğin aile ve çevreye bağlı sen bunu çok güzel yansıtıyorsun insanlara karşı. :)
Hala bir ezme çabasındasın hep ergen diye küçümsediğin insanlardan birisin.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Doğru kusura bakmayın sizin eksikliğiniz doğuştan, yapacak bir şey yok.Cool Angel demiş ki:Toplumsal kurallar. Yetiştiğin aile ve çevreye bağlı sen bunu çok güzel yansıtıyorsun insanlara karşı. :)
Cool Angel demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hala bir ezme çabasındasın hep ergen diye küçümsediğin insanlardan birisin.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi