Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Toplumsal kurallar. Yetiştiğin aile ve çevreye bağlı sen bunu çok güzel yansıtıyorsun insanlara karşı. :)
Doğru kusura bakmayın sizin eksikliğiniz doğuştan, yapacak bir şey yok.

Helal, kral sensin.

Takımı
Seçiniz...

Beyler mide geçtiğim halde farm azdı diğer slotlarda da hep farmım az şamp. ile mi alakalı anlamadım diğer şamp.larda farm sıkıntısı olmuyor bu arada eksik yada gereksiz eşya varsa yazarsanız sevinirim. Buildi kafama oturturum böylece.

seskes

void staff ve archangell kasmalısın, uzaktan dürttüğün için deathfire grasp ve zhonya gereksiz. mümkün oldukça fightlarin gerisinde kalman gerek çünkü ha yok ben diğer formda oynarım dersen basarılı tebrik

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Tristana max range'e ulaştığında oyundaki en fazla range'i olan carry oluyor ve Q skill'i büyük oranda attack speed veriyor late game'de karşılık verdirmeden eritebiliyor
Ve çok mobile. Rocket jump ve ultisiyle bence ezrealden bile daha mobile.
Rocket jump'ı bir blink değil ama, animasyonu var ve arada bölünebiliyor diye biliyorum.

Bu arada ağır nefret ederim tristanadan. Best adc sivir. Kendimi geliştiriyorum, dün sona ultisini dodgeladım. Hedefim malphite :D
Sivir useless diyordun?

Takımı
Besiktas
Pentaya çıkıp ks yemek full ad takım olarak maça girmek tanksız,suppsuz,adcsiz,junglesiz oyuna girmek ölünce direk hatayı başkasına yüklemek dereceli maşta bile kill uğruna 6 levelde kule altı girip ölmek.İşte bunlar hep TR'de merak ediyorsan haydi durma sende katıl aramıza sınırsız stresin,sinirin,küfürün olduğu eğlencenin ve zevkin olmadığı büyük bir maceraya atıl.

Advance

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi

Ve çok mobile. Rocket jump ve ultisiyle bence ezrealden bile daha mobile.
Rocket jump'ı bir blink değil ama, animasyonu var ve arada bölünebiliyor diye biliyorum.

Bu arada ağır nefret ederim tristanadan. Best adc sivir. Kendimi geliştiriyorum, dün sona ultisini dodgeladım. Hedefim malphite :D
Sivir useless diyordun?
Ben oynarken gördü sonra böyle oldu işte makara:

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Pentaya çıkıp ks yemek full ad takım olarak maça girmek tanksız,suppsuz,adcsiz,junglesiz oyuna girmek ölünce direk hatayı başkasına yüklemek dereceli maşta bile kill uğruna 6 levelde kule altı girip ölmek.İşte bunlar hep TR'de merak ediyorsan haydi durma sende katıl aramıza sınırsız stresin,sinirin,küfürün olduğu eğlencenin ve zevkin olmadığı büyük bir maceraya atıl.
yalnız cuk oturdu güzel reklam olur bundan :mrgreen:

Ps:Bu arada suan 3 lü top yapıyoruz :D İlk yazdımmı bırakmam ben premate falan dinlemem bazen gıcıgım tutuyor böyle ergenlere inat gidiyorum :mrgreen:

Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Triptonic demiş ki:
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
mrfluu demiş ki:
2 gündür lol oynamıyorum psikolojik olarak çok raadım. alkis:
tr mağdurusun sen de sanırım :D
Yok bence server o kadar kötü değil ama dereceli oyun oynarken arada saçmalayanlar olunca kötü oluyo tabi :D

Takımı
Seçiniz...
Beyler darius kill aldıktan sonra ultisinin süresi direk gidiyor mu yani master yi normal atak yaptıkça q sunun süresi azalıyor, dariusta kill altıkça ultisinin süresi gidiyor mu ?

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Beyler darius kill aldıktan sonra ultisinin süresi direk gidiyor mu yani master yi normal atak yaptıkça q sunun süresi azalıyor, dariusta kill altıkça ultisinin süresi gidiyor mu ?
Eskiden direk sıfırlanıyordu. Yeniden dolmuş gibi. Ama şimdi, kill aldıktan sonra, süresi sıfırlanıyor ama 10 sn filan.

Bu mesaj Uprising rumuzlu uyeden alinti yapildi
Uprising demiş ki:
Bütün lamerler beni mi buluyor ya.Nasıl bir corkidir bu ya seju karşı da full ap varken armor aldı adam ya summer5: daral:
Karşıya müthiş takım gelmiş yalnız :mrgreen:

seskes

Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Karşıya müthiş takım gelmiş yalnız :mrgreen:[/quote]

xDéy

Yukarı Alt