Bence birçok karakter için gerekmiyor.El çabukluğu önemli olanMopneet demiş ki:Hala smartcast'siz mi oynuyorsunuz? -.-"
Skill benim smartcast benim Ama cidden alışınca smartcaste normal oynamak bana zor geldiMopneet demiş ki:Hala smartcast'siz mi oynuyorsunuz? -.-"
Ya bu smartkey olayını ben çok geç öğrendim kuzende oynayım dedim hiç gitmediğim karakterde 0-6 gittim elim hiç yatkın değil dönsemmi o olaya bilmiyorum ama alışana kadar zorluk çekecek gibiyim.Mopneet demiş ki:Hala smartcast'siz mi oynuyorsunuz? -.-"
Aldım bakalım botlarla takılıyorum biraz ama build olarak ne yapacam tam bilmiyorum mahfolmuş,kara balta,bide,son fısıltı diye gidiyorum birde ilk başta doran kılıcı ilemi başlamalıyım ?frityus demiş ki:Zed iyidir candır bitanedir tavsiye ederim
Gözüme çok zor geliyor 500 oyundur normal şekilde ilerlerken smartcash'a geçince sersemlicem bayaMopneet demiş ki:Her ne kadar el çabukluğu da önemli olsa da smartcast kullanırsa her skill'i n az 1-2 sn daha hızlı basarsın -ki ahri gibi skill shot hero'larında çok önemli bir etken-.
İlla gel bi tecavüz et diyorsun...sarkolata demiş ki:ben smartcastsiz oynuyom gel 1v1 ????????????????
darius yasak gelMopneet demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
İlla gel bi tecavüz et diyorsun...sarkolata demiş ki:ben smartcastsiz oynuyom gel 1v1 ????????????????
1v1 aynı hero'yla atılır bro. ^^sarkolata demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
darius yasak gelMopneet demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
manyak laf manyak lafMopneet demiş ki:1v1 aynı hero'yla atılır bro. ^^
challanger değilim henüz fakat diamond 2 yim. herhangi birine sorduğunuda görmedim genel sohbet konusu olduğu için yönlendirme de yapamazsın. eğer tristina ezraelden daha mobil diyorsan zaten tartışacak değilim senleNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj legolasss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kusura bakma da kime göre neye göre? Ben kendi fikrimi söyledim "bence" diyerek.legolasss demiş ki:ezraelden mobil değil ve bölünebilir
Ayrıca sana sormadım. Challengersın da biz mi bilmiyoruz yoksa?
Ps:Bölünmez demedim zaten.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
kusura bakma canım abim ben yanlış anlamışımZippy demiş ki:^
Bölünme ihtimali engellemek için yapılan bi öneriyi yazıya katmadığım bi hero'dan üstün varsaydığımı düşünmen güldürdü ve kendinle barışık olmanada saygım var.
Westte zaten.NoMoreLove demiş ki:@legolasss
Tamam, gel West'e madem o kadar iyisin al boyumun ölçüsünü. (:
Cloud Cake
NoMoreLove demiş ki:@legolasss
Tamam, gel West'e madem o kadar iyisin al boyumun ölçüsünü. (:
Cloud Cake