Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Hala smartcast'siz mi oynuyorsunuz? -.-"
Skill benim smartcast benim :P Ama cidden alışınca smartcaste normal oynamak bana zor geldi :D

Takımı
Besiktas
Mopneet demiş ki:
Hala smartcast'siz mi oynuyorsunuz? -.-"
Ya bu smartkey olayını ben çok geç öğrendim kuzende oynayım dedim hiç gitmediğim karakterde 0-6 gittim elim hiç yatkın değil dönsemmi o olaya bilmiyorum ama alışana kadar zorluk çekecek gibiyim. :think:
@Zippy,Maddy
Duymak istediklerim bunlardı %80 alacak gibiyim :D

Mopneet

Her ne kadar el çabukluğu da önemli olsa da smartcast kullanırsa her skill'i n az 1-2 sn daha hızlı basarsın -ki ahri gibi skill shot hero'larında çok önemli bir etken-.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Zed iyidir candır bitanedir tavsiye ederim
Aldım bakalım botlarla takılıyorum biraz :D ama build olarak ne yapacam tam bilmiyorum mahfolmuş,kara balta,bide,son fısıltı diye gidiyorum birde ilk başta doran kılıcı ilemi başlamalıyım ?
Mopneet demiş ki:
Her ne kadar el çabukluğu da önemli olsa da smartcast kullanırsa her skill'i n az 1-2 sn daha hızlı basarsın -ki ahri gibi skill shot hero'larında çok önemli bir etken-.
Gözüme çok zor geliyor 500 oyundur normal şekilde ilerlerken smartcash'a geçince sersemlicem baya :D

Mopneet

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Mopneet demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
ben smartcastsiz oynuyom gel 1v1 ????????????????
İlla gel bi tecavüz et diyorsun...
darius yasak gel
1v1 aynı hero'yla atılır bro. ^^

seskes

Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj legolasss rumuzlu uyeden alinti yapildi
legolasss demiş ki:
ezraelden mobil değil ve bölünebilir
Kusura bakma da kime göre neye göre? Ben kendi fikrimi söyledim "bence" diyerek.
Ayrıca sana sormadım. Challengersın da biz mi bilmiyoruz yoksa?

Ps:Bölünmez demedim zaten.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
:!!&%&! challanger değilim henüz fakat diamond 2 yim. herhangi birine sorduğunuda görmedim genel sohbet konusu olduğu için yönlendirme de yapamazsın. eğer tristina ezraelden daha mobil diyorsan zaten tartışacak değilim senle makara:
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
^
Bölünme ihtimali engellemek için yapılan bi öneriyi yazıya katmadığım bi hero'dan üstün varsaydığımı düşünmen güldürdü ve kendinle barışık olmanada saygım var.
kusura bakma canım abim ben yanlış anlamışım :muck:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
@legolasss

Tamam, gel West'e madem o kadar iyisin al boyumun ölçüsünü. (:

Cloud Cake
Westte zaten.

Takımı
Seçiniz...
Yazılanların hepsini okudum ve dedim ki acaba ben farklı bir oyun mu oynuyorum. :mrgreen: Dediklerinizden hiç bir şey anlamadım bölünür bölünmez lol den anlamadığımı bir kez daha görmüş oldum. Ben sadece oyunu oyun için oynuyorum sanırım ötesini berisini pek kurcalamıyorum. :mrgreen: Galiba en zevklisi de bilmeden oynamak kafa yormuyorum oynadığım bir karakterse standart itemleri çıkarım oynamadığım bir karakterse netten lol xxx rehberi diye aratıyorum. :mrgreen:

Takımı
Seçiniz...
Arkadaşlar az önce bir oyuna girdim adamlar ana bacı soy sop Allahıma kadar sövdü. Bende inadına feedledım sinirden elim ayağım titriyor evime bir kum torbası alacağım bu gidişle yastık yumruklamaktan ciğerim soldu TR pişmanlıktır !!!!!!!!!!!!!!!!!

Yukarı Alt