Evet vayne adc ve vayne al.Cool Angel demiş ki:Arkadaşlar 7800 verip lucian mı alsam yoksa daha temel karakterlerimi alsam(4 tane var şuan) ADC karakter almak istiyorum arkadaşlar vayne adc midir adc ise vayne mi quin mi alınmalı ?
Sanki quinin skilleri daha geniş bu genelde skillsiz dalıyor quinde kör et var pasifi güzel e skili ile yakın mesafede biriyle kapısıyorsam bır yakın dövüşcü karakterden kacablıyorum ultiside fena değil quinin sanki kafama daha cok yattı vaynede pek skill yok işe yarayan.mrfluu demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Evet vayne adc ve vayne al.Cool Angel demiş ki:Arkadaşlar 7800 verip lucian mı alsam yoksa daha temel karakterlerimi alsam(4 tane var şuan) ADC karakter almak istiyorum arkadaşlar vayne adc midir adc ise vayne mi quin mi alınmalı ?
Cool Angel demiş ki:Arkadaşlar 7800 verip lucian mı alsam yoksa daha temel karakterlerimi alsam(4 tane var şuan) ADC karakter almak istiyorum arkadaşlar vayne adc midir adc ise vayne mi quin mi alınmalı ?
Haklısın luciandan vazgeçtim zaten o kadar iyi bir şampiyon değil gibi.tenpanter demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:Arkadaşlar 7800 verip lucian mı alsam yoksa daha temel karakterlerimi alsam(4 tane var şuan) ADC karakter almak istiyorum arkadaşlar vayne adc midir adc ise vayne mi quin mi alınmalı ?
7800 ona vereceğine 1350 lik herolardan 5-6 tane alırsın.Bence öyle yap.
İlle de Lucian istiyorum dersen 1 hafta bekle öyle al bari.
Az önce biri oynuyordu lucian yanımda. Çok hoşuma gitti aksine benim de karakter. Tek başına seri seri ilerliyordu adamCool Angel demiş ki:Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Haklısın luciandan vazgeçtim zaten o kadar iyi bir şampiyon değil gibi.tenpanter demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
7800 ona vereceğine 1350 lik herolardan 5-6 tane alırsın.Bence öyle yap.
İlle de Lucian istiyorum dersen 1 hafta bekle öyle al bari.
Çok hoşuma gitmiştiNoMoreLove demiş ki:Lucian, şu anki haliyle işe yaramaz. (:
Lanede avantaj sağlıyorsun, ama team fightta diğer adc'lere göre çok pasif kalıyor.