Mopneet

Şu Pain midir nedir, oyuncularının iticiliği başka hiçbir takımda yok. DP de bok gibi oynuyor afedersiniz. TR'de göre göre DP iyi oynuyor falan sanıyorduk. Lethilion, HolyThoth, Reosta report.

Takımı
Seçiniz...
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim format attım hala aynı son olarak akşam tekrar yükleyeceğim lolu olmazsa da oynamıcam. Kimsenin başına gelmedimi bu hata ?

Takımı
Seçiniz...
Dur format attım face gel yada burdan mesaj atayım ama önce tw yüklemem lazım deliricem bugün yaaaa

Advance

Merak edenler için fab penta

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Dur format attım face gel yada burdan mesaj atayım ama önce tw yüklemem lazım deliricem bugün yaaaa
Akşam bakalım ozaman

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Akşam bakalım ozaman
Attım özelden id pw indirdim kurdum bekliyorum olmayacak ama inş full yüklersem düzelir ya :oops: :cry:

Takımı
Besiktas
Nocturne baselerine kadar ulti atınca kill topladı biraz dp ama maç gg olur fark çok fazla

Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
mrfluu demiş ki:
Holyphoenix olsaydı çok farklı olurdu.
Aynen.Anlaşamadı team ile sürekli ayrı düştü.Ayrıca jungda kötüydü smite'ı sadece baron çalmada kullanabildi iyi bir şekilde onun haricinde ya çok erken attı yada kullanmadı

Üzüldüm kaybettiklerine gerçekten, ama lethilion painin adcsine göre çok pasif kaldı her oyunda

Mopneet

Acilen yeni bir support bulması lazım DP'nin kendine, mümkünse bir de yeni jungler.

Yukarı Alt