Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Yeni pool party skinleri:
Renekton, graves, leona, lee sin :D
Renekton ve graves çok hoşuma gitti :D Bir de lissandra için şöyle bir şey görmüştüm bir ara gelse keşke :D

Mopneet

Renekton, Graves, Lee Sin; hepsini çok beğendim ama hepsine 975'er RP vermek koyar herhalde. :/

Advance

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Renekton, Graves, Lee Sin; hepsini çok beğendim ama hepsine 975'er RP vermek koyar herhalde. :/
Bundle olarak gelir ilk geldiğinde biraz daha ucuza alabilirsin.

Takımı
Seçiniz...
Beyler bir arkadaşım var ilk rünleri dizdiğim için bana saçma olduğunu söyledi. 30. seviyeye kadar bütün ip ler ile şampiyon alıp en iyi kullandığım şampiyonlara göre rün dizmem gerektiğini söyledi ve rünlerine baktığımda 9 sayfa rün gördüm 6 tanesini özel karakterlere yağmış geriye kalan 3 ü ad ap ve tank yapmış.

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Beyler bir arkadaşım var ilk rünleri dizdiğim için bana saçma olduğunu söyledi. 30. seviyeye kadar bütün ip ler ile şampiyon alıp en iyi kullandığım şampiyonlara göre rün dizmem gerektiğini söyledi ve rünlerine baktığımda 9 sayfa rün gördüm 6 tanesini özel karakterlere yağmış geriye kalan 3 ü ad ap ve tank yapmış.
Gereksiz. Benim de 10 sayfa rune'üm var, ama maksimum kullandığım 3-4 tanesidir. (:

Takımı
Seçiniz...
Zaten düşündüm 9 sayfa hepsi 3 level rün yapıcak ip yi kasana kadar bütün karakterler elimden geçer sanırım.

Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Gereksiz. Benim de 10 sayfa rune'üm var, ama maksimum kullandığım 3-4 tanesidir. (:

Yukarı Alt