Renekton ve graves çok hoşuma gitti Bir de lissandra için şöyle bir şey görmüştüm bir ara gelse keşkesarkolata demiş ki:Yeni pool party skinleri:
Renekton, graves, leona, lee sin
Bundle olarak gelir ilk geldiğinde biraz daha ucuza alabilirsin.Mopneet demiş ki:Renekton, Graves, Lee Sin; hepsini çok beğendim ama hepsine 975'er RP vermek koyar herhalde. :/
Gereksiz. Benim de 10 sayfa rune'üm var, ama maksimum kullandığım 3-4 tanesidir. (:Cool Angel demiş ki:Beyler bir arkadaşım var ilk rünleri dizdiğim için bana saçma olduğunu söyledi. 30. seviyeye kadar bütün ip ler ile şampiyon alıp en iyi kullandığım şampiyonlara göre rün dizmem gerektiğini söyledi ve rünlerine baktığımda 9 sayfa rün gördüm 6 tanesini özel karakterlere yağmış geriye kalan 3 ü ad ap ve tank yapmış.
NoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gereksiz. Benim de 10 sayfa rune'üm var, ama maksimum kullandığım 3-4 tanesidir. (:Cool Angel demiş ki:Beyler bir arkadaşım var ilk rünleri dizdiğim için bana saçma olduğunu söyledi. 30. seviyeye kadar bütün ip ler ile şampiyon alıp en iyi kullandığım şampiyonlara göre rün dizmem gerektiğini söyledi ve rünlerine baktığımda 9 sayfa rün gördüm 6 tanesini özel karakterlere yağmış geriye kalan 3 ü ad ap ve tank yapmış.