Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1
kha son dakka gitti inbitör alcam diye tf de 5 vs 4 kaldık katliam yedik ve sonuç olmadi:

Dn:itemler ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Pro yi tips:
- Mahvolmuş Kralın Kılıcı
- Hayalet Dansçı
- Ebedi Kılıç (çok feedlenirsen al)
- Saldırı Hızı Botu - Kırmızı geliştirmeyi alabilirsin
(Opsiyonel: Son Fısıltı (karşısı zırhlanmışsa) - Karayel (Çok cc varsa) - Youmuu -Statik hançer (hayalet dansçı varsa alma) - Kara Balta (karşıda çok zırh varsa) - Vahşi hydra (önermem))
Defansif: koruyucu melek ya da warmog.

@Mopneet
Pastebin yasaklı trde, ya da bir ara yasaklıydı, senin internet de bir şeyler açmıyordu ya ondandır.

Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Kha'Zix almalıyım sizce rp indirimi varken ?
Bence al. Jung-mid-solo rahatça yapabiliyor
khazixi hero olarak seviyorum ama jung khazixten nefret ediyorum kendi takımımda olunca

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Kha'Zix almalıyım sizce rp indirimi varken ?
Bence al. Jung-mid-solo rahatça yapabiliyor
khazixi hero olarak seviyorum ama jung khazixten nefret ediyorum kendi takımımda olunca
useless çünkü :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Kha'zix ile ilk oyun jungler olarak görev aldım ve zevk aldığım nadir oyunlardan oldu çok feci kapıştık baronu adamlardan çalmamla dönen galibiyet :headbang:

Takımı
Galatasaray
ahahahah 2 tane botrk aktifleri arka arkaya basılıyormuş makara: makara:
Nidalee'ye deathfire grasp almayın, kendi kendinizi counterlarsınız. DFG attığın adama max range spear atamazsın.

Takımı
Galatasaray
Artık bu beyinsizlere öyle sinirleniyorum ki, uyumadan yatağı dövesim geliyor. şuna bir bakar mısınız:
- Resim Silinmiş.

dk30 fizz'in farmı 60tı, sorakalar dalga geçti fizz sana yetiştim falan diye de utanıp kendini dış dünyaya kapattı lane temizledi. Ağır gerizekalı zaten, oyunun başında invade falan derken 4/0 falandı bayağı kill topladı. Oyuna 4/0 başlayan bir fizz neler yapar neler de ağır gerizekalı işte.
Gelelim siona. KANSERLİ. Zaten sion jungle oynadığı için bile kanserli. Oyun boyu hiç gank atmayıp sadece jungle temizledi sadece. Zaten cs'inden belli olur. Gank atmaması benim umrumda değil zaten shene karşı lane kaybedilmiyor jungler kamp kurmazsa.

Neyse şimdi bu oyundaki en büyük kanserliden bahseyim, thresh.
dk42. Sightstone: yok
dk42. ye kadar alınan oracle: 0
rushlanan item: guardian angel
summoner spells: teleport/flash (karşıdaki soraka olmasa BELKİİİİİİİ)

Her ne kadar süper oynamasam da, karşı takımdan kimse de süper oynamasa da, caitlynin redi eksik olmuyordu zaten bir vurdumu bırakmıyordu. ryzedan W shenden taunt yeyip ölüyordum zaten.

Özet: Türk serverı kanser eder. Beyinsizlerden arındığınız yüksek bir eloya ulaşmış bir karakter vs. yoksa oynamayın. İyi sabahlar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt