Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
45 dk'da Ryze'ın başmelek dünüşmemişse o oyun verilir aga :D
750 olmadan gözyaşından yükseltmiyorum ben zaten

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
bravo valla adam gümüş 5 miydi neydi silver 2 yapmış :thumbsup:

Ps:Bir bozgun serisidir gidiyor bende 4 oldu heralde üstüste :D
Ps2:5 oldu :D

Lucian instabuy. Şuan yine bütün championlarım var, ve hiç para biriktirmesem bir sonraki championu da yetiyor param. 8) :lol:

İlk izlenimlerim;

E skili team fightta çok işe yarıyor, garen'in slow silme skili gibi, ki bir ad carry'de çok işe yarıyor.
Q skili en iyi skill, ilk önce maxlanması gerekiyor, şu an oyundaki başka hiç bir skile benzemiyor. Ezreal'in W'su gibi, ama farklı. Birine odaklanıyor, arkasındakine de vuruyor, deneyin anlarsınız.
W skili fazla işe yaramıyor, ama movement speed veriyor, team fightta kitelamak için işe yarar.
Ultisi çok zevkli, ama beklediğim kadar güçlü değil, AD KASARSANIZ. İleri doğru tararken geri geri gitmek matrix gibi hissettiriyor. :lol:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Elektrik kesildi dün gece geldiğinde girmeye çalıştığımda hesabımın yarına kadar bloklanmış olduğunu gördüm devam eden oyundan çıkıp tekrar girmediğim için. Yarına kadar rastgele üyelik alayım diyorum alamıyorum da hata veriyor.

"Bilinmeyen bir sebepten dolayı hesabınızı oluşturamadık. Lütfen yeniden deneyin, eğer sorun devam ederse [email protected] adresine bir eposta göndererek destek takımımız ile görüşün."

Hata bu. Biri rastgele idareten bir üyelik alabilir mi acaba Tr ya da eu West'te?

Mopneet

@Wax Whine
Aynı sorun bende de çıktı. :roll:

Patch 3.10a notlarının en altında yazan şuna bittim. :D
Howling Abyss
Poros
No change. Still awesome

6. oyun üstüste kaybettiğim ama katayla attığım ilk pentayı attım bu hepsine bedel bnm için :D

Yukarı Alt