Abi gel bizim skype grubana işte Tr serverının en büyük sorunundan kurtulNoMoreLove demiş ki:EXL NoMoreLove olarak açtım bakalım yine tr serverında. Girdiğim bütün oyunlarda konuşmaları bloklamayı düşünüyorum.
Tamam alın gruba.Maddy demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Abi gel bizim skype grubana işte Tr serverının en büyük sorunundan kurtulNoMoreLove demiş ki:EXL NoMoreLove olarak açtım bakalım yine tr serverında. Girdiğim bütün oyunlarda konuşmaları bloklamayı düşünüyorum.
Çok iyi ya, gerçekten Dünya Kupası'nda Türkiye'yi izliyor gibi heyecanlandım, keşke yenselerdi şu gıcık Brezilyalıları ya.mrfluu demiş ki:
Silver 3 benim ranked ama normallerde her oyun mutlaka 1 tane diamond veya plat 1 geliyorNoMoreLove demiş ki:
West'te MÜKEMMEL matchmakinglerden biri..
Bunun için üye olmasaydın düşünebilirdim, ama yok kaybol.legenwar demiş ki:lol pbe hesbı olan varsa verebilir mi lütfen
Advance demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
West'te MÜKEMMEL matchmakinglerden biri..
Bize ortaya karışık yapmışlar resmen. Diamond 4 nedir abi. Ki bu west..Advance demiş ki:Silver 3 benim ranked ama normallerde her oyun mutlaka 1 tane diamond veya plat 1 geliyor
5 premade giren solo giren kadar olmadığı için normal yani gelmesiNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiAdvance demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
West'te MÜKEMMEL matchmakinglerden biri..Bize ortaya karışık yapmışlar resmen. Diamond 4 nedir abi. Ki bu west..Advance demiş ki:Silver 3 benim ranked ama normallerde her oyun mutlaka 1 tane diamond veya plat 1 geliyor