Skillerinin ap olmasıyla hyper taşıyıcının alakası yok.Maddy demiş ki:Skilleri ap ise eğer belki tristana gibi hypertaşıyıcı rolünde olabilir
Ne bileyim tristana da öyle diye belki öyledir dedimNoMoreLove demiş ki:[*]Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Skillerinin ap olmasıyla hyper taşıyıcının alakası yok.Maddy demiş ki:Skilleri ap ise eğer belki tristana gibi hypertaşıyıcı rolünde olabilir
Ve çok mobile. Rocket jump ve ultisiyle bence ezrealden bile daha mobile.Zippy demiş ki:Tristana max range'e ulaştığında oyundaki en fazla range'i olan carry oluyor ve Q skill'i büyük oranda attack speed veriyor late game'de karşılık verdirmeden eritebiliyor
Rocket jump'ı bir blink değil ama, animasyonu var ve arada bölünebiliyor diye biliyorum.NoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ve çok mobile. Rocket jump ve ultisiyle bence ezrealden bile daha mobile.Zippy demiş ki:Tristana max range'e ulaştığında oyundaki en fazla range'i olan carry oluyor ve Q skill'i büyük oranda attack speed veriyor late game'de karşılık verdirmeden eritebiliyor
Daha dikkatli okursan olaya ezi karışıtırıp karıştırmadığımı anlayacak zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.Hatamı ediyorum acaba?legolasss demiş ki:hmm böylece daha mobil oluyor tşk
Kusura bakma da kime göre neye göre? Ben kendi fikrimi söyledim "bence" diyerek.legolasss demiş ki:ezraelden mobil değil ve bölünebilir
Gerek yok rahat oynanır.Heartless demiş ki:Zed nasıl bir karakterdir kullanımda nelere dikkat edilir smartkeysiz oynanırmı ve almaya değer bir karaktermidir ?
En azından w ye smartcast atamak gerektiğini düşünüyorum benHeartless demiş ki:Zed nasıl bir karakterdir kullanımda nelere dikkat edilir smartkeysiz oynanırmı ve almaya değer bir karaktermidir ?