Adc oynaması zor.Çoğu kişi yeni çıktı cool diye almıştır.Yani bi süre iyi oynayan görülmemesi normal
Ultisinin ilk hedefte kalması tf'de pek işe yarar gibi görünmüyor.Skill'lerde ap destekli sanırım

Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
[*]Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Skilleri ap ise eğer belki tristana gibi hypertaşıyıcı rolünde olabilir
Skillerinin ap olmasıyla hyper taşıyıcının alakası yok. :mrgreen:
Ne bileyim tristana da öyle diye belki öyledir dedim :P

Tristana max range'e ulaştığında oyundaki en fazla range'i olan carry oluyor ve Q skill'i büyük oranda attack speed veriyor late game'de karşılık verdirmeden eritebiliyor

Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Tristana max range'e ulaştığında oyundaki en fazla range'i olan carry oluyor ve Q skill'i büyük oranda attack speed veriyor late game'de karşılık verdirmeden eritebiliyor
Ve çok mobile. Rocket jump ve ultisiyle bence ezrealden bile daha mobile.

Takımı
Galatasaray
NoMoreLove demiş ki:
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Ve çok mobile. Rocket jump ve ultisiyle bence ezrealden bile daha mobile.
Rocket jump'ı bir blink değil ama, animasyonu var ve arada bölünebiliyor diye biliyorum.

Bu arada ağır nefret ederim tristanadan. Best adc sivir. Kendimi geliştiriyorum, dün sona ultisini dodgeladım. Hedefim malphite :D

Bozulacağını düşünüyorsan ulti ile güvenceye alırsın.Zaten iyi pozisyon alan biriyse çok fazla problem çıkacağını sanmıyorum

Bu mesaj legolasss rumuzlu uyeden alinti yapildi
legolasss demiş ki:
hmm böylece daha mobil oluyor tşk
Daha dikkatli okursan olaya ezi karışıtırıp karıştırmadığımı anlayacak zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.Hatamı ediyorum acaba?

seskes

hata ediyorsun o kadar zekam yok :) tartışmayı zaten gerekli açıklamalar bitirmiş hala üstüne geliyorsan aksini iddaa ediyorsun demektir. yani gerekli zekaya sahip olmadığını düşündüğüm arkadaşım, ignore reported

Bu mesaj legolasss rumuzlu uyeden alinti yapildi
legolasss demiş ki:
ezraelden mobil değil ve bölünebilir
Kusura bakma da kime göre neye göre? Ben kendi fikrimi söyledim "bence" diyerek.
Ayrıca sana sormadım. Challengersın da biz mi bilmiyoruz yoksa?

Ps:Bölünmez demedim zaten.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
^
Bölünme ihtimali engellemek için yapılan bi öneriyi yazıya katmadığım bi hero'dan üstün varsaydığımı düşünmen güldürdü ve kendinle barışık olmanada saygım var.

Takımı
Besiktas
Zed nasıl bir karakterdir kullanımda nelere dikkat edilir smartkeysiz oynanırmı ve almaya değer bir karaktermidir ?

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Zed nasıl bir karakterdir kullanımda nelere dikkat edilir smartkeysiz oynanırmı ve almaya değer bir karaktermidir ?
Gerek yok rahat oynanır.
Bence değer.Ad/ap carryleri ayıklamak için alınıyo.Gerçi ap zhonya çıkınca etkisini belli ölçüde yitiriyor

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
En azından w ye smartcast atamak gerektiğini düşünüyorum ben

Yukarı Alt