Her vayne senin gibi değilki bro 1 kere gang'a indim bot'a ikide iki alıp çıktım yukarı pant zorlanıyorum dedi gittim zed'i aldık.Düzelttikçe bot yine bozdu durumu alistar'da kör bıraktı bizi hiçbir yerde ward yoktu kör gibi bitti oyun işte
Gold farklı değil orasıda aynıMaddy demiş ki:Abi beşli girmediğimiz sürece nadiren zevk alıyorum şu oyundan Ranked maçlar da anladığım kadarıyla golda kadar biraz şans işi
Gold bronzedan beter.Maddy demiş ki:Abi beşli girmediğimiz sürece nadiren zevk alıyorum şu oyundan Ranked maçlar da anladığım kadarıyla golda kadar biraz şans işi
O niye lan?Advance demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gold bronzedan beter.Maddy demiş ki:Abi beşli girmediğimiz sürece nadiren zevk alıyorum şu oyundan Ranked maçlar da anladığım kadarıyla golda kadar biraz şans işi
Bronzeda oyunu bilmediklerini, beceremediklerini anlıyorlar sonuçta bronzedalar farkına varıyorlar.Goldda ise bronzeda olması gerekirken şansı yaver gidip çıkmış olan tipler bir bok bildiklerini sanıp oynuyorlar.Mopneet demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
O niye lan?Advance demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
İnsanı soğutur bunlar.Heartless demiş ki:Ahmet üzülme boşver derecelide mid'e jax geçti bro biz ne yapalım normal oyun için sinir yapma boş yere dereceli zamanı gelsin bol bol yaparsın
takımında biri heimer alıyorsa zaten 3 puana kıyıp çıkmaman senin hatanHeartless demiş ki:Bu işin derecesi nerede ?
Kaç olmalı ne demek abi, kaçsa kaçtır yani aradaki fark ne kadar fazlaysa o kadar iyidir tabi win ne kadar fazlaysa yani ama normal oyunlar bir kıstas değil çünkü normal oyunlarda thresh jungle oynuyorum benEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Normal oyunlarda W/L oranı kaç olmalı ?
Tabii öylede W/L artınca en azından troller daha az oluyor.sarkolata demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kaç olmalı ne demek abi, kaçsa kaçtır yani aradaki fark ne kadar fazlaysa o kadar iyidir tabi win ne kadar fazlaysa yani ama normal oyunlar bir kıstas değil çünkü normal oyunlarda thresh jungle oynuyorum benEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Normal oyunlarda W/L oranı kaç olmalı ?
Normal game'de hep troller olur. Biz de gidip trollüyoruz arada tabi adamlara gidip ölmüyoruz yani dunk squad falan eğlenceli şeyler. Ranked oynayınca troll varsa o sorun.EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tabii öylede W/L artınca en azından troller daha az oluyor.sarkolata demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi