Bence MR per level olmalı. Zaten 1 levelda adamın skilli yok. Adamın skilli arttıkça senin de magic resistin artıyor, ve zaten late gamede her türlü daha avantajlı per level.

Armor ve ad konusunda kesinlikle flat olmalı.

Hatta ben AD runelerimde, Kırmızılar flat ad, sarılar flat armor, maviler duruma göre(tristana sona varsa flat, cait thresh varsa per level) Quintler 2 tane Life Steal 1 tane ad.

2 life steal 1 ad olmasının nedeni caster minionlara kule vurduktan sonra last hit yapabiliyorsun bu setupta. AD o kadar fark ettirmiyor, ama %4 life steal çok fark ettiriyor. HELE KI YANINDA SUSTAIN SUP YOKSA.

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
Bence MR per level olmalı. Zaten 1 levelda adamın skilli yok. Adamın skilli arttıkça senin de magic resistin artıyor, ve zaten late gamede her türlü daha avantajlı per level.

Armor ve ad konusunda kesinlikle flat olmalı.

Hatta ben AD runelerimde, Kırmızılar flat ad, sarılar flat armor, maviler duruma göre(tristana sona varsa flat, cait thresh varsa per level) Quintler 2 tane Life Steal 1 tane ad.

2 life steal 1 ad olmasının nedeni caster minionlara kule vurduktan sonra last hit yapabiliyorsun bu setupta. AD o kadar fark ettirmiyor, ama %4 life steal çok fark ettiriyor. HELE KI YANINDA SUSTAIN SUP YOKSA.
%4 lifesteal var ise masteryden de bonus lifesteal almak lazım, %7 oluyor sanırım o şekilde. doran blade de var üstüne, best sustain ever

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Derecelide oyun kazandıkça lig yükseliyor sanırım, kaybedince düşüyor mu ?
Tabii ki. Ama mesela Silver 5'tesin, Bronz 1'e düşemiyorsun, veya gold5 tesin, silver 1 e düşemiyorsun.

Silver2den Silver1'e düşersin tabii ki.

seskes

oyuna belirli bi zaman girmediğin zaman d5 p5 a5 g5 gibi liglerdende bi alt seviyeye düşebilirsin

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj legolasss rumuzlu uyeden alinti yapildi
legolasss demiş ki:
oyuna belirli bi zaman girmediğin zaman d5 p5 a5 g5 gibi liglerdende bi alt seviyeye düşebilirsin
maç kaybederek düşülmüyor ama sanırım? mmrını bok edersin o ayrı :P

Bir ay dereceli mac atmazsan puan kaybediyordun sanirim

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Dereceli oyuna girmeyin.İçkiye,sigaraya,kumara başlayın daha iyi sinir hastası oldum.

Tamam çok iyi oynamıyorum ama takım olarak iyi gittiğimiz maçları da bazı bir tarafları kalkık insanlar yüzünden boşu boşuna kaybediyoruz.Birde hala bilmiş bilmiş konuşuyorlar.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:
Dereceli oyuna girmeyin.İçkiye,sigaraya,kumara başlayın daha iyi sinir hastası oldum.

Tamam çok iyi oynamıyorum ama takım olarak iyi gittiğimiz maçları da bazı bir tarafları kalkık insanlar yüzünden boşu boşuna kaybediyoruz.Birde hala bilmiş bilmiş konuşuyorlar.
Ben millet bu kadar sinirleniyordu anlamıyordum dün başladım dereceli maçlara 12 oyun oynadım sinir krizi geçirdim lan madem oyunu bilmiyorsun ranked maçlara niye giriyorsun adam takıma değil kendi kafasına uyuyor.Oyunda oynamaktan çok küfürleşmeler atarlanmalar bu nedir abi keyif alarak oynamayamı milletin küfürlerini kavgalarını izlemeyemi giriyorum tfnin ortasındayız adam hala dalmıyor küfür ediyor saçmalıktan başka bişey değil.Bariz örnek maçın haline bakın derecelide bile sur veriliyormuş onu öğrendim daral:

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Dereceli de sur verilmez diye bir şey olduğunu nerden çıkardınız ki? :/
Hacı yok koyuyor anlatabiliyormuyum kişisel takıntı oldu kısa sürede :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Mopneet demiş ki:
frityus demiş ki:
BENCEDE OYNAMAYI BİLMEYENLER DERECELİYE GİRMESİN
Sen o yüzden mi başlakarını sokuyorsun yerine? :D
Şimdi ağır konuşurum Burak :)
ben bu lafı yeseydim fırat sanırım camdan atlardım

Mopneet

frityus demiş ki:
Mopneet demiş ki:
frityus demiş ki:
BENCEDE OYNAMAYI BİLMEYENLER DERECELİYE GİRMESİN
Sen o yüzden mi başlakarını sokuyorsun yerine? :D
Şimdi ağır konuşurum Burak :)
Şaka yapıyorum kanka biliyorsun. :lol: :P

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:

Ben millet bu kadar sinirleniyordu anlamıyordum dün başladım dereceli maçlara 12 oyun oynadım sinir krizi geçirdim lan madem oyunu bilmiyorsun ranked maçlara niye giriyorsun adam takıma değil kendi kafasına uyuyor.Oyunda oynamaktan çok küfürleşmeler atarlanmalar bu nedir abi keyif alarak oynamayamı milletin küfürlerini kavgalarını izlemeyemi giriyorum tfnin ortasındayız adam hala dalmıyor küfür ediyor saçmalıktan başka bişey değil.Bariz örnek maçın haline bakın derecelide bile sur veriliyormuş onu öğrendim daral:
o twitch var ya bugün karşıma geldi bot lane'de vayne oynuyordum sıkıştırdım kestim sıkıştırdım kestim ibişi :D

Yukarı Alt