Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Rün için daha kasıyım mı ?
En iyi runeler açıldı mı? Kaçta açılıyor unuttum, o kadar zaman geçti ki üzerinden. whiteangel :mrgreen:

Full para biriktirmenize gerek yok arkadaşlar, teker teker alabilirsiniz. Çünkü mesela 17bin paran var, 3 tane rune'ün eksik olarak oyunlara girebilirsin. Bu şekilde runesuz giriyorsun oyunlara. :mrgreen:

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Rün için daha kasıyım mı ?
En iyi runeler açıldı mı? Kaçta açılıyor unuttum, o kadar zaman geçti ki üzerinden. whiteangel :mrgreen:

Full para biriktirmenize gerek yok arkadaşlar, teker teker alabilirsiniz. Çünkü mesela 17bin paran var, 3 tane rune'ün eksik olarak oyunlara girebilirsin. Bu şekilde runesuz giriyorsun oyunlara. :mrgreen:
Bilmediğimden kurcalamadım :mrgreen: Şimdi yanlış şeyler alıp çöpe atmayayım dedim, bir ara araştırıp rünleri yarılarım dedim o bir ara hep uzadı üşengeçliğimden :mrgreen: Böylede alışınca pek fark olmadı. :mrgreen: Şöle güzel bir rehber bulup dizerim yada forumdan biri yardımcıda olabilir. Bir ara :mrgreen:
Not: Baktım Son 3 adet rün 26. seviyede açılıyormuş.

Mopneet

20 level'da açılıyor en iyi rünler. :D
lolking.net'e gir, sarkolata yaz, rünlerine bak, ap ve ad olarka iki tane rün sayfası yap. ^^

Takımı
Seçiniz...
Beyler ben bu rünler hakkında pek bir şey bilmiyorum misal bu ad-ap ilk hangisini dizsem.
Bide bütün karakterleri bilmiyorum oynadığım karakterler sayılı ve diğer karakterlerin ne olduklarını tam bilmiyorum ap-ad-adc-sup-mid-tank hangi karakterlerin hangi bölüme dahil olduklarını tam bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olsa güzel olur. summer6:

Mopneet

Daha spesifik sorular sorarsan burdan cevaplayabiliriz, yani Katarina ad mi ap mi gibi. :D
Ayrıca dediğim gibi bilen birinin rünlerine bakıp aynısını yapmak mantıklı olacaktır.

Hangi rünü dizeceğini sen biliceksin.

Ama AD runeleri daha çok yardımcı oluyor diyebilirim. Ad runeleriyle mide gitsen bile fazla bir şey kaybetmezsin, biraz magic penetration biraz da ap kaybedersin o kadar.

Ben atağı çok düşük ap'lere ad runelerimle giriyorum bazen. Daha iyi son vuruş yapabilmek amacıyla.

Beyler 30 lvl trde hesap satılık almak isteyen varsa PMlesin. İçinde 3300 civarı RP var, isterseniz RP fiyatıyla bir alın isterseniz ben RPleri harcayınca alın :D

Takımı
Besiktas

Mopneet

Adam oyunu oynamıyor, siz neyle uğraşıyorsunuz. Ensar sen geirsene euw'ye duo girip beni yapalım silver önce. :D

Takımı
Galatasaray
NaBeRBeNPeoPLe Darius oynayacak...
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Ayarladım arkadaşlar Oğulcan'ın yardımı ile :muck:
Ap de kırmızılar neden gözükmüyor bilmiyorum ama kaydettim. :mrgreen:
per level yerine flat alsaydın
Bende öyle dizdimde aralarındaki fark ne hacım ?
biri level başı mr veriyor biri oyunun başında direk olarak mr veriyor. per level olanlar oyunun sonunda seni daha güçlü kılarken başında güçsüz kılar.

Yukarı Alt