Slim Shady

Rün için daha kasıyım mı ?
En iyi runeler açıldı mı? Kaçta açılıyor unuttum, o kadar zaman geçti ki üzerinden.Cool Angel demiş ki:Rün için daha kasıyım mı ?
Bilmediğimden kurcalamadım Şimdi yanlış şeyler alıp çöpe atmayayım dedim, bir ara araştırıp rünleri yarılarım dedim o bir ara hep uzadı üşengeçliğimden Böylede alışınca pek fark olmadı. Şöle güzel bir rehber bulup dizerim yada forumdan biri yardımcıda olabilir. Bir araNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
En iyi runeler açıldı mı? Kaçta açılıyor unuttum, o kadar zaman geçti ki üzerinden.Cool Angel demiş ki:Rün için daha kasıyım mı ?
Full para biriktirmenize gerek yok arkadaşlar, teker teker alabilirsiniz. Çünkü mesela 17bin paran var, 3 tane rune'ün eksik olarak oyunlara girebilirsin. Bu şekilde runesuz giriyorsun oyunlara.
per level yerine flat alsaydınCool Angel demiş ki:Ayarladım arkadaşlar Oğulcan'ın yardımı ile
Ap de kırmızılar neden gözükmüyor bilmiyorum ama kaydettim.
thanks to me & ensarAdvance demiş ki:
Gold geliyor hadi yine iyisin fırat
Bende öyle dizdimde aralarındaki fark ne hacım ?sarkolata demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
per level yerine flat alsaydınCool Angel demiş ki:Ayarladım arkadaşlar Oğulcan'ın yardımı ile
biri level başı mr veriyor biri oyunun başında direk olarak mr veriyor. per level olanlar oyunun sonunda seni daha güçlü kılarken başında güçsüz kılar.Heartless demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende öyle dizdimde aralarındaki fark ne hacım ?sarkolata demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi