bence zor bi hero feedleyenini cok gördümCool Angel demiş ki:Sanırım jarvanı alıcam oynarken eğleneceğimi düşünüyorum jarvan ile
+1Crusade demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
bence zor bi hero feedleyenini cok gördümCool Angel demiş ki:Sanırım jarvanı alıcam oynarken eğleneceğimi düşünüyorum jarvan ile
Spartacusss demiş ki:İmperial lux skin+hero kodu satılır 10TL
işler kesat galibaSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
10TL Dediğim kontör yanlış anlamasın kimseHeartless demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
işler kesat galibaSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kontör olunca daha mı ucuz olmuş oldu?Spartacusss demiş ki:10TL Dediğim kontör yanlış anlamasın kimse
tamam o zamanSpartacusss demiş ki:10TL Dediğim kontör yanlış anlamasın kimse
Botlar normal oyun kadar olmuyor . Başlangıç olarak Xin Zhao falan alabilirsin jungle için . Lee Sin ve J4 biraz daha zor.Cool Angel demiş ki:Nidaleeyi öğrendiğim gibi jarvanıda öğrenirim diye düşünüyorum. Botlar ne için var öğrenmek için bütün gün oynarım.
6w 4l yaparsan gümüş5ten falan başlarsınEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Botlar normal oyun kadar olmuyor . Başlangıç olarak Xin Zhao falan alabilirsin jungle için . Lee Sin ve J4 biraz daha zor.Cool Angel demiş ki:Nidaleeyi öğrendiğim gibi jarvanıda öğrenirim diye düşünüyorum. Botlar ne için var öğrenmek için bütün gün oynarım.
Birde benim bi sorum var şimdi dereceli de ilk 10 maçımda ortalama kaç maç kazanırsam Gümüşten başlarım ?
SS var mı çok merak ettim ne diyorlar.mrfluu demiş ki:
Kanalın videolarından bulursun ama şu var mesela.NoMoreLove demiş ki:Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
SS var mı çok merak ettim ne diyorlar.mrfluu demiş ki:
Türk her yerde türk abi. TR'de de, West'te de, bronz5te de, diamond 1de de.