Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
DP vs HWA 2.macindaki blitzcrank oynayışını görünce @Autumn @Lemonade @Maddy @Crown ilk zamanlardaki oyunlarimiz aklima geldi :D
Hm bn ykm yni anldm tmm .s.s

Edit: Aslında doğru ben başladığımda sizin kadar dandik oynamıyordum summer3:

The bomb has been planted

Takımı
Galatasaray
3 adc bir takimda :D
Bu arada haci bot almayi ihmal etme dk20 botun yok, onun disinda good

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
thresh ogrenmek isteyen kimdi mrfluu qnqimla akicaz simdi xd
O bendim bitsin oyun izlemeye geliyorum :D
@lSore
hacım ad olarakmı yoksa ap olarakmı kullanmalıyım birde build önerirsen iyi olur gibi :D

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
thresh ogrenmek isteyen kimdi mrfluu qnqimla akicaz simdi xd
O bendim bitsin oyun izlemeye geliyorum :D
@lSore
hacım ad olarakmı yoksa ap olarakmı kullanmalıyım birde build önerirsen iyi olur gibi :D
ap kasan amumuya flame yapmaktan kalitesiz madlife hooklari attim allah kahretsin ama bu amumuyu bile taşıyabilen bir bünyem var ya xd
- Resim Silinmiş.

bu arada shaco ad, ilk statik hançer sonrasını james söyler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
İzledim oyunu şimdi sizinkiler az atarlanmayıp feneri biraz daha kullansa o kadar kill vermezlerdi bile ama güzel oyundu :D

seskes

eskidendi ap olayı hacım simdilik useless gibi duruyor, aramda iş yapar ad critik damage kasacaz

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
İzledim oyunu şimdi sizinkiler az atarlanmayıp feneri biraz daha kullansa o kadar kill vermezlerdi bile ama güzel oyundu :D
Haberim olsaydı bi düzgün oynardım :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Resmen TR serverının ne olduğunu anladım. Wuinni kastım 4v1 girdim yardımsız biraz da rakibin strateji hatasından 4te4 yaptım. İkinci ve üçüncü gidişimde ise lux arkamda ama atak yapmıyor. Hangisinin canını bitirdiysem tek düz vuruşla alıyor. 8 asist aldım 8 killimi çaldı. Kimdi kum torbadı öneren şu an ona minnet borcum var.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

seskes

@Heartless

ha hacım pardon build istemişiz tam build veremem oyundaki herolara da bağlı birazda, ilk olarak statik hançer çok önemli. ondan sonra youumuu's bladenin ( black cleaverin) 1337lik ismi tam aklıma gelmedi itemini kasıyoruz ki damagemiz olsun krtik vurdugu zamanda vursun, ondan sonra duruma göre infinity edge( pure damage gideceksek) botrk( pure dps gideceksek) blood ( pure damage isek) gerekirse hydra(hafif tanka yöneleceksek) sword of divine(eğer killer bizde kaldıysa ve infinity çiktiysak) zephyr ( rahat akıyorsak) wits end ( ap var ise) mercurial ( cok fazla cc var ise) youumu blade ( direk focus atıyorsak yani kafadan tek kişi çikartmak zorundaysak), defansife yöneleceksek, randium ( ad carryler (melee herolar içinde)kastıysa) banshee ( çok fazla skill shot vuran hero varsa ( blitzcrank, anivia , annie vb.) ayakkabı olarak mobilityde uygundur atak speed de cok fazla slow veya cc varsa mercury. kesinlikle smite ignite giriyoruz. oyuna dorans blade ile bile başlayabilirsin first blood için, biraz karman çorman oldu takıldığın yer varsa buyur. standart build statik ,yuumus,infinity edge, sword of divine , botrk dır ardından g.a veya diğer defansif itemler

Takımı
Besiktas
Çok sağol hacım en azından sabit bir bilgi oldu gerisi artık oyunculuğa kalıyor.Q ve R kullanılışında taktiksel olursam shaco'da rahat olurum :)

seskes

topa ganke giderken sağ ottan fakeni yolla dibinde öldürdüttür sonra q ile gir kes, sürekli midi sitleyeceksin q ile midde ki elemanin yanina girip w skillini bırakıp fear attiktan sonra zaten gg olur, shaconun özelliği midi sitlemesi zaten ap carryi tamamen düsürür oyunun basnıda

Yukarı Alt