Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
lSore demiş ki:
q ile yakalayıp adama sıçradıktan sonra wardını hedefin arkasina koyarak w ile üstüne gidiyorsun sonra dönüp ultiliyorsun qnq bi numarası yok :d
Bunun Çin malı olanı da q ile üstüne gidip arkasına flash atmak :lol:

Takımı
Galatasaray
Renektonla lanede yenersin leeyi başka bilmem elise ile belki
@lsore
benim elomda kennenı takımın arasına atıyorlar daha rahat ulti açsın diye, sonra all chatten yazıyorlar İNSEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

elohelll yok diyen ateistler nerde
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Bir baska versiyonu ise en yanlıs adamı takımına atıp tf kaybetmeyi sağlamak.
Arkadaşın hesabında oynarken zhonyasını bitirmiş fiddleı takımımın ortasına atmıştım . Hayatım boyunca yemediğim küfürü 10 saniyede yemiştim makara:

Takımı
Besiktas
Ya fiora karşıma geliyor sürekli bu adam üstünde büyük baskı yaratacak önerilere çok ihtiyacım var

TMS - GG dünya şampiyonası maçında GG yenildi beyler izleyen var mıydı ? Corki ve zed fena ezdi ya yazık adamlara

seskes

fena ezildi diye bisi yok adamlar salaktı onlar avrupa ligine girmeyi denedi beceremediler elemeleri geçemedi uluslararası wildcard onlar XD

Takımı
Besiktas
TSM baya üstünlük kurdu karşı takım toparlamayadı kendini zaten girdikleri her tf'de sonuç iyi olmadı o kadar fark yedikten sonrada çevirilmezdi maç

Valla kanka bilmiyorum da izleyelim görelim aynen oğulcan TF de kötüler adamlar top'un herolarını kesmeden ejder'e gidiyorlar karşı team kestikten snra gitti ve ya 1 defa yada 2defa ejderde ks yediler

Yukarı Alt