Plat olduğuma pişman oldum, oyunlarıma çelıncırlar daymındlar gelmeye başladı. Son maçımda karşımızda HWAdan 2 kişi vardı eekd1

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Pro'yum diyemem ama sor istersen, yardımcı olmaya çalışırım.
Bro 10dk'dır falan deniyorumda e'yi 2.bastığımızda ne yapıyor birde build olarak nasıl gitmeliyim vahşi hydra ve üçlü kuvvet çıkıp sonrasında tank kasanlar görmüştüm bi kaç oyunda tanklama konusunda oyun içindeki duruma göre gidilir ama saldırı olarak neyi önerirsin ?

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Mopneet demiş ki:
Pro'yum diyemem ama sor istersen, yardımcı olmaya çalışırım.
Bro 10dk'dır falan deniyorumda e'yi 2.bastığımızda ne yapıyor birde build olarak nasıl gitmeliyim vahşi hydra ve üçlü kuvvet çıkıp sonrasında tank kasanlar görmüştüm bi kaç oyunda tanklama konusunda oyun içindeki duruma göre gidilir ama saldırı olarak neyi önerirsin ?
Jungle ne olursa olsun (eve-fiddle) hariç tank kasar, saldırı kasmaz. Bunun sebebi minyon farmı yapmadıkları için lanedeki adamlar kadar para kasamazlar ve gerekli saldırıya ulaşamazlar bu yüzden tank kasmaları gerekir ki bir işe yarsınlar. Lee sin'e avcı palasıyla başlayıp 500hp veren jungle itemini al. Sonra karşı takıma göre Randuin, Sunfire, Spirit Visage kasabilirsin. Ward Jump lee sinde çok önemli. Yapabiliyorsan yani kaçmanı / kesmeni sağlayacaksa ward itemi al 950likten. Almasan da yanında en az bir ward bulunmalı.
Lee'nin w yu ikinci basışta can çalma verir yani yaratık keserken canını doldurursun. E'nin ikincisi de slow verir ki bu çok önemli, gank atarken q ile adama zıplayıp 2e yaparsan yavaşlar, kesersiniz.

Lee top/mid için de hydra öneririm lee ye güzel bir item. Ondan sonra son fısıltı alabilirsin. Her türlü lee'ye son olarak tank alman lazım yoksa işe yaramaz hale ggelirsin.

Takımı
Besiktas
Bütün öğrenmek istediklerimi yazmışsın çok sağol hacım ward'a gitme konusunda el alışkanlığı lazım gibi seri bir şekilde birde ben smartkey kullanmıyorum o yüzden sıkıntı olabilir dedi bi kaç kişi deniye deniye öğreniriz artık :D

Takımı
Seçiniz...
Insec olayı ne beyler lee sin den girmişken sorayım. :mrgreen: Herhangi bir şeyin üstüne kayıyor sanırım lee boş alanda kayamıyor ward atıp üstüne kayma olayı insecmı oluyor ben mi yanlış biliyorum öğreneyim. :mrgreen:

Mopneet

kişisel görüşüm Lee Sin smartcast'siz oynanmaz. Hem totemlerin bulunduğu eşya lobu hem de skill'ler smartcast olmak zorunda bence.
Jungle Lee oynarken %95 şu eşyaları alıyorum:
Spirit of the Ancient Golem (500hp veren jungle eşyası) + Ruby Sightstone + Locket of the Iron Solari
Oyun uzarsa karşı takıma göre Randuin ya da Spirit Visage alabilirsin.

@Cool Angel
Youtube'a inSec all star yaz, inSec o. ^^

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Insec olayı ne beyler lee sin den girmişken sorayım. :mrgreen: Herhangi bir şeyin üstüne kayıyor sanırım lee boş alanda kayamıyor ward atıp üstüne kayma olayı insecmı oluyor ben mi yanlış biliyorum öğreneyim. :mrgreen:
0.55 e al

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
http://lmgtfy.com/?q=lee+sin+insec
Sen kendini yorma ben bunu daha önce araştırdım videolarını da izledim kafama tam yatmadı sorayım dedim tatlı canını sıkma sen. cicioe2

Cool Angel demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Sen kendini yorma ben bunu daha önce araştırdım videolarını da izledim kafama tam yatmadı sorayım dedim tatlı canını sıkma sen. cicioe2
ahahah neyin tribine girdin sen ya :lol:

Takımı
Seçiniz...
Lemonade demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Lemonade demiş ki:
ahahah neyin tribine girdin sen ya :lol:
Nedense link tribe soktu bende anlamadım. :headbang: olmadi:

Takımı
Besiktas
Mopneet demiş ki:
kişisel görüşüm Lee Sin smartcast'siz oynanmaz. Hem totemlerin bulunduğu eşya lobu hem de skill'ler smartcast olmak zorunda bence.
Jungle Lee oynarken %95 şu eşyaları alıyorum:
Spirit of the Ancient Golem (500hp veren jungle eşyası) + Ruby Sightstone + Locket of the Iron Solari
Oyun uzarsa karşı takıma göre Randuin ya da Spirit Visage alabilirsin.
İşte sıkıntı orda bu smartcast,smartkey olayını çok geç öğrendim bro 500 oyun oynadım lol'de toplam tuşlar hep normal halindeydi bende böyle alıştım şimdide değiştirsem oyunlarda resmen acemilik yaşarım.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
0.55 e al
Nasıl bir seriliktir bu adamı takip etmekte zorlandım

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

seskes

q ile yakalayıp adama sıçradıktan sonra wardını hedefin arkasina koyarak w ile üstüne gidiyorsun sonra dönüp ultiliyorsun qnq bi numarası yok :d

Yukarı Alt