Plat olduğuma pişman oldum, oyunlarıma çelıncırlar daymındlar gelmeye başladı. Son maçımda karşımızda HWAdan 2 kişi vardı
Lemonade demiş ki:"maddy sen adamsın ama"
Bro 10dk'dır falan deniyorumda e'yi 2.bastığımızda ne yapıyor birde build olarak nasıl gitmeliyim vahşi hydra ve üçlü kuvvet çıkıp sonrasında tank kasanlar görmüştüm bi kaç oyunda tanklama konusunda oyun içindeki duruma göre gidilir ama saldırı olarak neyi önerirsin ?Mopneet demiş ki:Pro'yum diyemem ama sor istersen, yardımcı olmaya çalışırım.
Amaç onu göstermek. Oyun falan hikayeLemonade demiş ki:"maddy sen adamsın ama"
Jungle ne olursa olsun (eve-fiddle) hariç tank kasar, saldırı kasmaz. Bunun sebebi minyon farmı yapmadıkları için lanedeki adamlar kadar para kasamazlar ve gerekli saldırıya ulaşamazlar bu yüzden tank kasmaları gerekir ki bir işe yarsınlar. Lee sin'e avcı palasıyla başlayıp 500hp veren jungle itemini al. Sonra karşı takıma göre Randuin, Sunfire, Spirit Visage kasabilirsin. Ward Jump lee sinde çok önemli. Yapabiliyorsan yani kaçmanı / kesmeni sağlayacaksa ward itemi al 950likten. Almasan da yanında en az bir ward bulunmalı.Heartless demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bro 10dk'dır falan deniyorumda e'yi 2.bastığımızda ne yapıyor birde build olarak nasıl gitmeliyim vahşi hydra ve üçlü kuvvet çıkıp sonrasında tank kasanlar görmüştüm bi kaç oyunda tanklama konusunda oyun içindeki duruma göre gidilir ama saldırı olarak neyi önerirsin ?Mopneet demiş ki:Pro'yum diyemem ama sor istersen, yardımcı olmaya çalışırım.
Cool Angel demiş ki:Insec olayı ne beyler lee sin den girmişken sorayım. Herhangi bir şeyin üstüne kayıyor sanırım lee boş alanda kayamıyor ward atıp üstüne kayma olayı insecmı oluyor ben mi yanlış biliyorum öğreneyim.
Sen kendini yorma ben bunu daha önce araştırdım videolarını da izledim kafama tam yatmadı sorayım dedim tatlı canını sıkma sen.Lemonade demiş ki:http://lmgtfy.com/?q=lee+sin+insec
ahahah neyin tribine girdin sen yaCool Angel demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen kendini yorma ben bunu daha önce araştırdım videolarını da izledim kafama tam yatmadı sorayım dedim tatlı canını sıkma sen.Lemonade demiş ki:http://lmgtfy.com/?q=lee+sin+insec
Nedense link tribe soktu bende anlamadım.Lemonade demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
ahahah neyin tribine girdin sen yaCool Angel demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
İşte sıkıntı orda bu smartcast,smartkey olayını çok geç öğrendim bro 500 oyun oynadım lol'de toplam tuşlar hep normal halindeydi bende böyle alıştım şimdide değiştirsem oyunlarda resmen acemilik yaşarım.Mopneet demiş ki:kişisel görüşüm Lee Sin smartcast'siz oynanmaz. Hem totemlerin bulunduğu eşya lobu hem de skill'ler smartcast olmak zorunda bence.
Jungle Lee oynarken %95 şu eşyaları alıyorum:
Spirit of the Ancient Golem (500hp veren jungle eşyası) + Ruby Sightstone + Locket of the Iron Solari
Oyun uzarsa karşı takıma göre Randuin ya da Spirit Visage alabilirsin.
Nasıl bir seriliktir bu adamı takip etmekte zorlandımsarkolata demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:Insec olayı ne beyler lee sin den girmişken sorayım. Herhangi bir şeyin üstüne kayıyor sanırım lee boş alanda kayamıyor ward atıp üstüne kayma olayı insecmı oluyor ben mi yanlış biliyorum öğreneyim.0.55 e al