Ulan 4 kişi kalmışız adamlar bizle dalga geçiyordu artık bitirmiyorlardı sürekli doğup ölüyorduk . Oyunda dakika olmuş 50 . 3 kişi baron yapmaya çalışırlarken yakaladık baronuda aldık o gazla katliam yapıp oyunu bitirdik . Kendi oynadığım oyunlarda hiç böyle throwlama(ne desem bilemedim) görmedim

Supp olarak solo q girdim keşke jung olaydım
solo,cang piremeydiz 0 luus salın bize.
Dk 2 solo fb verir : oha 700 vurdu
Jungle soloya camp kurar bot lane yardım ister solo'dan efsane cevap 2vs2 de eziliyor musunuz?

Bide oyun sonunda adc mid report diyorlar ya...

Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
lSore demiş ki:
ağlamadan oynayın qeqeler
:D
Yok la ağladığımdan değil şamp. seçim ekranında aşırı ötenlerin çoğu aynı şekil ve hatalarını kabul etmiyorlar
Not:Herkes senle duo girmiyo qnq :mrgreen:

Takımı
Seçiniz...
Build nasıl olmalı arkadaşlar ?
DN: Evet botlara karşı yenildik karşıma fidle geldi benden iyiydi tüm rezilliğimi forumda görmüş oldu. :mrgreen:

seskes

warmong yerine baska birsey düsünebilrsin,, def takılırım dersen ruh gömleği, yok atlayınca verecem ellerine dersen void staff ( türkçesini hatirlayamadim) en kötü ihtimal koruyucu melek onun dısında iyi build, fiddlede önemli olan ulti açmak

Takımı
Seçiniz...
lSore demiş ki:
warmong yerine baska birsey düsünebilrsin,, def takılırım dersen ruh gömleği, yok atlayınca verecem ellerine dersen void staff ( türkçesini hatirlayamadim) en kötü ihtimal koruyucu melek onun dısında iyi build, fiddlede önemli olan ulti açmak
Ultisine ısınıyorum yavaş yavaş zhonya ile kombine etmem lazım. Warmonguda can artsın diye çıktım karsımda brand vardı fena gömüyordu. :mrgreen:

seskes

banshee yada ruh gömleği çekeceksin işte o zaman, ruh gömleği çektiğinde hem büyü direncin artar hem can çaldığın zaman % bilmem kaç daha fazla çalarsın, banshee de ise tek skill bloke edip büyü direncini arttirirsin

Takımı
Seçiniz...
lSore demiş ki:
banshee yada ruh gömleği çekeceksin işte o zaman, ruh gömleği çektiğinde hem büyü direncin artar hem can çaldığın zaman % bilmem kaç daha fazla çalarsın, banshee de ise tek skill bloke edip büyü direncini arttirirsin
Sağ ol tavsiyeler için. :beer:

Takımı
Galatasaray
Fiddle: Zhonya, Rabadon, Liandrynin eziyeti, Hiçlik Değneği, Magic Penetration botu

Takımı
Besiktas
Ranked maçta jungle 3 kill aldı diye solodaki adam gitti bilerek feedledi berbat etti oyunu onla kalmadı lulu oyunun ilk 10 dakikası afk oldu neymiş efendim çok ping varmış oynayamazmış saçmalık ya nerden geliyoru böyle insanlar report ediyorsun adamı TR serverında riot reportlaramı bakıyor sanki asıl report edilmesi gereken riot game summer2:

Yukarı Alt