bence çok yanlış onun yerine çıkılabilecek daha gerekli itemler varLemonade demiş ki:Vayne e uclu kuvvet cikmak dogrumudur? Fikrim olmadigi icin soruyorum.
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Farm güzelmiş.Heartless demiş ki:Kuzenin hesabını kasarken böyle bir oyun denk geldi çifte quadro ve delice tf'de koptum bu performans'a ben bile şaşırdım
Ps:Karşıda adc yok evet
sarkolata demiş ki:artık tüm adclere trinity kasiyorum dunyanin en guzel itemi yeni phage pasifiyle birlikte kesinlikle nerflenecektir
Sorduk mu?sarkolata demiş ki:rekkles zerre kadar umrumda olmasa da iyi yapiyormus
bundan istiyorumZippy demiş ki:Ben bu draven ward'ını şaka için yapılmış falan sanıyodum pbe'ye gelmiş bile
- Resim Silinmiş.
Sen rekkles izlemeye devam, sonra neden bronze 4 üm..Mopneet demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sorduk mu?sarkolata demiş ki:rekkles zerre kadar umrumda olmasa da iyi yapiyormus
sarkolata demiş ki:Sen rekkles izlemeye devam, sonra neden bronze 4 üm..Mopneet demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi