Mopneet

TR'de insanların çok kötü oynamasına, onlar yüzünden maç kaybediyor olmama ve küfürlere deliriyordum. Kurtulmak için West'e geçtim, Silver'dan Bronze'a attı ve henüz Bronze'dan çıkamadım. İnsanlar TR'de ne kadar kötü oynuyorsa burda da o kadar kötü oynuyorlar ama bir fark var gerçekten orda gördüğüm küfrün, laf atmanın %5'ini ancak görüyorum burada. İki server'da da oynamış biri olarak deneyimimi paylaşayım dedim. :)

Bir önceki oyunum, oyunda Nexus'umuzdan başka hiçbir şey kalmadıktan sonra yaklaşık 20 dk boyunca Nexus'un önünde 3-4 defa katliam yaptık, 1 quadra kill aldım, ancak Warwick'in 15 dakika afk kalması şansımızı yok etti. :rolleyes1:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Vayne e uclu kuvvet cikmak dogrumudur? Fikrim olmadigi icin soruyorum.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Vayne e uclu kuvvet cikmak dogrumudur? Fikrim olmadigi icin soruyorum.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
bence çok yanlış onun yerine çıkılabilecek daha gerekli itemler var

Takımı
Besiktas
Kuzenin hesabını kasarken böyle bir oyun denk geldi çifte quadro ve delice tf'de koptum bu performans'a ben bile şaşırdım :D
Ps:Karşıda adc yok evet :D

Mopneet

Phage'in yeni pasifi nedeniyle artık doğru kabul edilebilir. Örnek aldığım ve bence Avrupa ve Kuzey Amerika'nın en iyisi olan Rekkles SoloQ'da kasmıştı ve oldukça güzel olmuştu. Denemek istedim, ha tabii ki diğer build daha sık kullanılmaya devam edecek ama önümüzdeki süreçte sık sık göreceğimizi düşünüyorum LCS'te, Worlds'te vs.
Bu arada oyunun gidişatı da alacağınız eşyada çok etkili oluyor. Oyun boyunca iyi farm yapamadığım için base'e döndüğümde üzerimde çok para olmuyordu, bu nedenle üçlü kuvveti tercih ettim.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Kuzenin hesabını kasarken böyle bir oyun denk geldi çifte quadro ve delice tf'de koptum bu performans'a ben bile şaşırdım :D
Ps:Karşıda adc yok evet :D
Farm güzelmiş. :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
artık tüm adclere trinity kasiyorum dunyanin en guzel itemi yeni phage pasifiyle birlikte kesinlikle nerflenecektir

Mopneet

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
artık tüm adclere trinity kasiyorum dunyanin en guzel itemi yeni phage pasifiyle birlikte kesinlikle nerflenecektir
:P
Bu arada Challenger Series finali var, CW vs MYM, Rekkles Caitlyn'e triforce kasıyor şu anda. :)

Takımı
Besiktas
@lSore
Son oyunda full set dizme imkanım oldu böyle bişey yaptım karşıdaki ad'ler için zırh çıkacaktım ama onlardan fazla kastığım için pek damage almıyordum onun için zırh delme aldım.Önerin var ise alabilirim :)

Ben bu draven ward'ını şaka için yapılmış falan sanıyodum pbe'ye gelmiş bile :D

- Resim Silinmiş.

Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Ben bu draven ward'ını şaka için yapılmış falan sanıyodum pbe'ye gelmiş bile :D

- Resim Silinmiş.
bundan istiyorum makara: makara:

600 küsür rp idi daha ucuzuda var.Hatta ip ile satılanda vardı ama normal oyunda nasıl olur bilemem

Yukarı Alt