IP/XP takviyeleri ne zamana kadar indirimde kalıcak ?
Seni mi izleyek napak anlamadım ki -.-"sarkolata demiş ki:Sen rekkles izlemeye devam, sonra neden bronze 4 üm..Mopneet demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sorduk mu?sarkolata demiş ki:rekkles zerre kadar umrumda olmasa da iyi yapiyormus
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:IP/XP takviyeleri ne zamana kadar indirimde kalıcak ?
Bunlara rp verip alanların rp sini geri vermeleri lazım bence.Spartacusss demiş ki:Dünya şampiyonasındaki 13 takımın logoları heralde bir süreliğine avatar olarak geldi herkese.
yalnız 2. build de ne diye 2 tane zırh delme çıksın %35 ve 25 lik takım full tankmıydısarkolata demiş ki:
Lolde oynadığım ilk 3 riven oyunum, o kadar sinirlendim ki bilmediğim champi instalock yaptım. Bu arada riven tam benlikmiş, cc, mobility, ranged splash attack, lifesteal, NO MANA
Kalıcı değildir bu avatarlar bence. Açıklamada yapmamışlar hiçCool Angel demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bunlara rp verip alanların rp sini geri vermeleri lazım bence.Spartacusss demiş ki:Dünya şampiyonasındaki 13 takımın logoları heralde bir süreliğine avatar olarak geldi herkese.
Kalıcıdır bence.O kadar rp verdik :pSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kalıcı değildir bu avatarlar bence. Açıklamada yapmamışlar hiçCool Angel demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sunfire - Randuin - Sprit Visage - Rylai veya Liandry - Jungle itemiyle alınan Can itemi - Mobility ayakkabıCool Angel demiş ki:Jungle zac full build önericek var mı nettekilere pek güvenemiyorum.
Warmong çıkılmaz mı ?Pikachu demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sunfire - Randuin - Sprit Visage - Rylai veya Liandry - Jungle itemiyle alınan Can itemi - Mobility ayakkabıCool Angel demiş ki:Jungle zac full build önericek var mı nettekilere pek güvenemiyorum.
Hem junglei hem solosu cok iyi bence. Mobility ayakkabisi yerine magic penetration veren ayakkabiyi da alirsinZippy demiş ki:Bence Soloda Zac çok daha iyi olur.Yapısı gereği savaşlarda en önde olan takım savaşlarını başlatan bi karakter.İtem'a ihtiyacı var ve jungle'da item kasmak zorlaşabiliyor
Farketmemişim onlarıSpartacusss demiş ki:Yeni gelen 13 avatara kimse rp yada ip vermedi. Onları kast ettim kalıcı değillerdir diye.