tttttt demiş ki:
arkadaşlar oyun dosyasını indirdim ama çalıştırdıktan sonra
lütfen bekleyin diyor ve arkasından bi pencere açılıp

"this is a client file that can be used after the legend pşus update. users who wish to log into the game quickly on the day of legend plus update, please keep the cilent file until the day of legend plus update and use it on the very day"

diye bi uyarı ile karşılaşıyorum bugün 2. gün ve hala kuramadım oyunu yardım lütfen.

sanırsam dosya eksik sende.

silkroadın sitesinden 20 saatte iniyor exl da yavaş ama okadar değil 10 saate filan düşüyo tşk espia

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
legend 3 plus update yaptınız mı ?

halen start gelmiyorsa makinaya restart atın ve yeniden sro client'a tıklayın ve bekleyin gelecektir.

bugün 3.gün ve hala aynı hatayı alıyorum. sizin verdiginiz linkten indirdim dosyayı
ayrıca silkroadın kendi sitesindende daha öncede indirmiştim. lakin çözemedim neden bu hatayı veriyor.
internetimle alakalı bir durummu tam anlayamadım. ama bi bilgisayarda internet yokkende normalde kurulması gerekmezmi oyunun :S
please wait dedikten sonra alttaki uyarı penceresi çıkıyor.
sorunu çözmeme yardımcı olabilirmisiniz.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1.71 veya 1.70 client atarmısın sro klaso içerisine bakalım ne hata verecek !

EliteTurk

Aileden
Devil Sprit Dress hakkında sorum olucaktı 28 günlük yazıo bufflar o kıyafeti giydigin zaman Pre açtıgındamı bufflar yanileniyor ? :?:

ben şirketten bağlanıyorum ve 2 gün önce ana serverdan bazı siteleri engellediler bunların içinde joymax ve silkroadonline da var.
o sitelere girmeye çalıştıgımda "Your page is blocked due to a security policy that prohibits access to category
Games. " uyarısı çıkıyor sayfada. benim oyunu kuramamam acaba bununla alakalı bi durum olabilirmi.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
GhostKinG demiş ki:
Devil Sprit Dress hakkında sorum olucaktı 28 günlük yazıo bufflar o kıyafeti giydigin zaman Pre açtıgındamı bufflar yanileniyor ? :?:
28günlük süre içerisinde kullanıyorsun bufflar sabit zati tıklıyorsun çalışmaya başlıyor skill gibi.

@tttttt,
sen işyerinde kurmaya çalışıyorsan evet sorun verir çünki kurduktan sonra start dediğinde update etmeyi lazım ki firewall bağlanmana izin vermiyordur.

tttttt demiş ki:
ben şirketten bağlanıyorum ve 2 gün önce ana serverdan bazı siteleri engellediler bunların içinde joymax ve silkroadonline da var.
o sitelere girmeye çalıştıgımda "Your page is blocked due to a security policy that prohibits access to category
Games. " uyarısı çıkıyor sayfada. benim oyunu kuramamam acaba bununla alakalı bi durum olabilirmi.
Hralde Kurulumda Orj Sitedeye Bağlanıp Onay Alması lAzım

arkadaşlar This is a client file that can be used after the legend plus update. bu hatayı alıyorum bunun çözümü nedir?

Yukarı Alt