Internet Download Manager ile flashget le 20 kb olan indirme hizim 80-90 lara cikti benim..sizde bir deneyin isterseniz..

Server
Seçiniz...
geldi valla event patır patır geldi hemde.inşallah 105 lvl daha gelmez. gelmezde en azından 9d leri biraz daha kullanırız.(o kadar para harcadık yaw) :)

arkadaşlar ben yükledim bunu fakat bozuk diyor yani masaüstüne yükleyemedim silkroad

birisi anlatırmı nasıl yapılcak

arkadaşlar "silkroad online legend 3plus"ı indirdikten sora kurdugumuzda "please wait!" yazısı geldikten sora herkeste ekrana bi yazı geliodu ve update sora kurunuz diordu...
bu sorun 3dk önce kaldırıldı.Bilgilerinize sunarım...Bazı kişiler hata werdigi sanıp tekrar indiriolar,indirmelerine gerek kalmadı artık xD :D
TEŞEKKÜRLER extraloob.com ve tüm çalışanlara,,,

arkadaşlar gecen hafta alternetif link den indirdim işten geldigim için yeni çalıştırıyorum ama bu hatayı aldım acaba eskiyi silmekmi lazım
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaşlar üstte yazdıgım hata kendiliginden düzeldi tşk ederim paylaşımın için +

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
indirdiğiniz dosyayı açıp çalıştıracaksınız kurulum içinde sro klasorune kursanız yeterlidir.

Granad4 demiş ki:
arkadaşlar gecen hafta alternetif link den indirdim işten geldigim için yeni çalıştırıyorum ama bu hatayı aldım acaba eskiyi silmekmi lazım
- Resim Silinmiş.[/qu

yorumunun 1üstündeki yorumda o sorun ile yazı yazmıstım . oyun belırlı bı saatte başlatıldı . sen o saatten once denemıssın aynısı bende de olmustu neyse.cıkılmaz bı sorun deılmıs ALLAH'tan..bol şanslar...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaşlar oyun dosyasını indirdim ama çalıştırdıktan sonra
lütfen bekleyin diyor ve arkasından bi pencere açılıp

"this is a client file that can be used after the legend pşus update. users who wish to log into the game quickly on the day of legend plus update, please keep the cilent file until the day of legend plus update and use it on the very day"

diye bi uyarı ile karşılaşıyorum bugün 2. gün ve hala kuramadım oyunu yardım lütfen.

extraloob demiş ki:
zannımca yanlış bir dosya indirmişsiniz, nereden indirdiniz ?
orjinal sitesinden 3 gün önce indirdim silkroadonline.net ten
şimdi başka bi linkten tekrar indiriyorum. umarım bu sefer olur.

Yukarı Alt