bendede aynısını diyor ama bazıları indirmeye başladım yazmış nerden indiriyolar acaba?ScREaM oF HaTE demiş ki:Full Client Download seçeneğine tıkladığımda Coming Soon ibaresi geliyor önüme;ters giden bir şey mi var benden kaynaklı bir bilgisi olan var mi? ya da indirmeye başlayan arkadaşlarımdan link alabilir miyim?
silkroadonline.nete gir sol üstte full client download var ona bas 1.170 clienti indiradnan282 demiş ki:bendede aynısını diyor ama bazıları indirmeye başladım yazmış nerden indiriyolar acaba?ScREaM oF HaTE demiş ki:Full Client Download seçeneğine tıkladığımda Coming Soon ibaresi geliyor önüme;ters giden bir şey mi var benden kaynaklı bir bilgisi olan var mi? ya da indirmeye başlayan arkadaşlarımdan link alabilir miyim?
extraloob demiş ki:coming soon...kısa bir süre sonra çıkackamış sağdan soldan lütfen indirmeyin !
100 LvL 2010 da gelecek diye duydum ve düşünceme göre 100 lvl ile birlikte islam haritası ve islam charları da gelecek.extraloob demiş ki:işte bu harika oldu lvl 100 gelmedi ama erken bir update geldi teşekkürler espio mucX.