hayrına biri link versin bulamadık nerden iniyor bu client sronun sitesinde bende hala 1.50 var nerden indiriyoruz bu clienti?

ScREaM oF HaTE demiş ki:
Full Client Download seçeneğine tıkladığımda Coming Soon ibaresi geliyor önüme;ters giden bir şey mi var benden kaynaklı bir bilgisi olan var mi? ya da indirmeye başlayan arkadaşlarımdan link alabilir miyim?
bendede aynısını diyor ama bazıları indirmeye başladım yazmış nerden indiriyolar acaba? :roll:

süppo olmus 100 lvl kadar gusel bısey bence bu .... :P bu arada link verırsenız yada bılgılendırırsenız ındırebılırz....smdıden tesekkurler..

paylaşım için teşekkürler ama indirmeye başladım diyen arkadaşlar linkleri paylaşabilir mi ? coming soon mesajı alıyorum bende

adnan282 demiş ki:
ScREaM oF HaTE demiş ki:
Full Client Download seçeneğine tıkladığımda Coming Soon ibaresi geliyor önüme;ters giden bir şey mi var benden kaynaklı bir bilgisi olan var mi? ya da indirmeye başlayan arkadaşlarımdan link alabilir miyim?
bendede aynısını diyor ama bazıları indirmeye başladım yazmış nerden indiriyolar acaba? :roll:
silkroadonline.nete gir sol üstte full client download var ona bas 1.170 clienti indir

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
coming soon...kısa bir süre sonra çıkackamış sağdan soldan lütfen indirmeyin !

saol bilgilendirme için

ayrıca biranz önce gelsede okcuların skılleri düzelse nebu saçma salak atıyo skılleri :S

extraloob demiş ki:
coming soon...kısa bir süre sonra çıkackamış sağdan soldan lütfen indirmeyin !

Evet Okan Abi Kesinlikle katılıyorum Gaiada Bazı Arkadaşlar ordan burdan indiriyorum diyor:s

extraloob demiş ki:
işte bu harika oldu lvl 100 gelmedi ama erken bir update geldi teşekkürler espio mucX.
100 LvL 2010 da gelecek diye duydum ve düşünceme göre 100 lvl ile birlikte islam haritası ve islam charları da gelecek.

Paylaşımın için çok teşekkürler espio.

Gerçekten harika bir çalışma teşekkürler. Bu erken gelen ve pek fazla yenilik içermeyen ek yükseltmeyle joymax anca kışı çıkar. Nisan-Mayıs gibi daha büyük bir yükseltme beklemek yanlış olmaz.

Yukarı Alt