EliteTurk
Aileden
Bu yeni gelen itemlerin lvl leri aynımı en son 10 degree set ile ?
Ben bunun cevap ını hala bekliyorumLegendMaster demiş ki:Bu yeni gelen itemlerin lvl leri aynımı en son 10 degree set ile ?
Aynı hacım. 10dgLegendMaster demiş ki:Ben bunun cevap ını hala bekliyorumLegendMaster demiş ki:Bu yeni gelen itemlerin lvl leri aynımı en son 10 degree set ile ?
Thx, düzeLttim.Winterspring demiş ki:Hayırlı olsun.Bu arada başlıkla ''Bölümümüz'' yerine ''bölümüz'' yazıyor düzeltirseniz sevinirim.
ewtaLaYi_KaNCiK demiş ki:bizim sromu bu yanı uluslar arasimi xD
Offf kotu oldu neyse ben bızım cafeyle anlasma yaparım 100silk karsılıgı pclerın hepsine bu versionu yuklerımUniqueHunter demiş ki:Büyük ihtimalle yeni version indiricez.Siteye Download* bannerını koymuşlar. ama henuz indirilmiyor.thesatan15 demiş ki:dostum peki biz yeni bi versıon mu ındırıcez yoksa normal update ıle olcak mı
Cok Güzelmiş~ La ~ demiş ki:Hikayesi
Canavar kuşlar uzun zaman sonrasında, zamanın akışından gücün kaynağını buldular fakat bu gücü ortaya çıkarmak / kullanabilmek için bir yol bulamadılar. Yuvalarında huzur içinde yaşadılar.
Genç canavar kuş kendi yuvasını kuracağı bir yeri bulmak için yüzyıllarca gezdi. İhtiyar kuşlardan birisi öldüğünde onun yuvasını sahiplendi. İhtiyar kuşun ölümünü öğrenen diğer bir canavar kuş yuvaya girdi. Genç kuş oraya ilk gelen olmasına rağmen, işgalcinin üstün gücüyle yuvadan atıldı. Yuvayı ele geçiren kuştan geri istedi fakat bu isteği geri çevrildi. Uçup diğer kuşlardan yardım istedi fakat hiçbiri umursamadı.
Bu olaydan sonra tekrar evsiz kalan genç kuş yuvayı ele geçirmek için daha büyük güçlere sahip olmanın peşine düştü. Büyük güçleri nasıl kullanacağını öğrendi ve yetişkin olduğunda kendisinden alınan yuvaya geri uçtu. Kavgaya tutuştular ve iki büyük gücün çarpışmasının dalgaları en uzaktaki yuvalara kadar ulaştı ve kanatlı klanların çoğunu rahatsız etti. Ayaklanmalar başladı. Savaş ve kaos bittiğinde bir zamanların genç canavar kuşu artık canavar kuşlar arasında en güçlü olarak biliniyordu ve kendi türünü yönetmeye başladı.
"Eğer hayatlarınıza değer veriyorsanız bu dağı terkedin - hemen"
Sonrasında bir barış devri başladı. Fakat bu devir de uzun sürmedi. Canavar kuş hakkında bilgisi olmayan insanlar yaratık kuşlara savaş için seferler düzenlediler. Sadece huzur içinde dinlenmek isteyen canavar kuşların liderinin insanlara olan öfkesi gittikçe arttı. Halen insanlar canavar kuşlara saldırıyorlar.
Dağa karanlık çökmesiyle, canavar kuşlara saldıran insanların hepsi öldü.
silkroadhastasi demiş ki:Cok Güzelmiş~ La ~ demiş ki:Hikayesi
Canavar kuşlar uzun zaman sonrasında, zamanın akışından gücün kaynağını buldular fakat bu gücü ortaya çıkarmak / kullanabilmek için bir yol bulamadılar. Yuvalarında huzur içinde yaşadılar.
Genç canavar kuş kendi yuvasını kuracağı bir yeri bulmak için yüzyıllarca gezdi. İhtiyar kuşlardan birisi öldüğünde onun yuvasını sahiplendi. İhtiyar kuşun ölümünü öğrenen diğer bir canavar kuş yuvaya girdi. Genç kuş oraya ilk gelen olmasına rağmen, işgalcinin üstün gücüyle yuvadan atıldı. Yuvayı ele geçiren kuştan geri istedi fakat bu isteği geri çevrildi. Uçup diğer kuşlardan yardım istedi fakat hiçbiri umursamadı.
Bu olaydan sonra tekrar evsiz kalan genç kuş yuvayı ele geçirmek için daha büyük güçlere sahip olmanın peşine düştü. Büyük güçleri nasıl kullanacağını öğrendi ve yetişkin olduğunda kendisinden alınan yuvaya geri uçtu. Kavgaya tutuştular ve iki büyük gücün çarpışmasının dalgaları en uzaktaki yuvalara kadar ulaştı ve kanatlı klanların çoğunu rahatsız etti. Ayaklanmalar başladı. Savaş ve kaos bittiğinde bir zamanların genç canavar kuşu artık canavar kuşlar arasında en güçlü olarak biliniyordu ve kendi türünü yönetmeye başladı.
"Eğer hayatlarınıza değer veriyorsanız bu dağı terkedin - hemen"
Sonrasında bir barış devri başladı. Fakat bu devir de uzun sürmedi. Canavar kuş hakkında bilgisi olmayan insanlar yaratık kuşlara savaş için seferler düzenlediler. Sadece huzur içinde dinlenmek isteyen canavar kuşların liderinin insanlara olan öfkesi gittikçe arttı. Halen insanlar canavar kuşlara saldırıyorlar.
Dağa karanlık çökmesiyle, canavar kuşlara saldıran insanların hepsi öldü.
extraloob demiş ki:LEGEND IV PLUS +ROC TÜRKÇE AÇIKLAMASI ve DOWNLOAD
Joymax tarafından başlatılan Silkroad Online Legend IV Plus +Roc Update için bizlerin hazırlamış olduğu Legend IV Plus +Roc Türkçe İncelemesi yayındadır.
LEGEND IV PLUS +ROC Bölümümüz Açılmıştır
Haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com/v6
LEGEND IV PLUS +ROC UPDATE DOWNLOAD FULL :
Linkler Eklenecektir
LEGEND IV PLUS +ROC TÜRKÇE AÇIKLAMASI ve DOWNLOAD
Legend IV Plus +Roc Download ve Türkçe İncelemesi ~ BÜTÜN GÖRSELLERİ İNDİR [ 11.8 Mb ]
Rar Pass :www.extraloob.com
*Roc The Monster Bird Itemleri Seal Of Sun olarak açığa çıkar.
*6 Parça Zırh Çeşiti vardır.(Head,Shoulder,Chest,Leggings,Gloves,Boots
*Kafalık Ve Omuzluklarda Özel Efektler Görülür.
*Itemler Avrupa-Çin olarak ayırılmamıştır her ırktan giyilebilir.
*Bu itemler satılabilir,Takas yapılabilir,yere düşürülebilr,alchemy uygulanabilir.
*Invertory Expansion Kit;
*Kullanıldığında çantada 32 slot olacak.
*1 item 1 karaktere kullanılabilir.
Legend 8 Tanıtım Filmi
[youtube]QT0_VPlWZsc&feature[/youtube]
Direk Link : http://www.youtube.com/watch?v=QT0_VPlWZsc&feature
Saygılarımızla,