+1Crisis demiş ki:Yeni avatar yedi bitirdi resmen beni yaa ;( al beni diye bagırıyor![]()
![]()
+1Crisis demiş ki:Yeni avatar yedi bitirdi resmen beni yaa ;( al beni diye bagırıyor![]()
![]()
hmzsnmz demiş ki:
DaRKWaTcH demiş ki:hmzsnmz demiş ki:
mastery skiller hem china da hem euro charlarda artacak.Yani 100 lvldaki düzende gidecek.Örnegin China charlarda 3 buildi maxlayacaksınız euro charlarda 2 masteryi.Mc_TiKiCaN demiş ki:Okan abi birde aklıma geLdi mastery skıller ne olacak?bi bilgin varsa paylaşır mısın_
Crisis demiş ki:mastery skiller hem china da hem euro charlarda artacak.Yani 100 lvldaki düzende gidecek.Örnegin China charlarda 3 buildi maxlayacaksınız euro charlarda 2 masteryi.Mc_TiKiCaN demiş ki:Okan abi birde aklıma geLdi mastery skıller ne olacak?bi bilgin varsa paylaşır mısın_
10 Eylül 2009 da bildirmistimviewtopic.php?f=11&t=153560
![]()
ben bu konuyu acdıkdan sonra 105 lvl gelicek diyip yayınladıgıma karsı cıkanlar olmustu burdan onları öpüyorum![]()
![]()
Merak etme hacım,biz su anda onları geciyor gibi görünsekte onlar bizden önce arttırdı lvl sınırını.Bu nedenle 5-6 ay sonra onlara 115 yada 120 cap gelir biz hala 110 da sürünüyor oluruzLeetnock demiş ki:İlk deva ISRO KSRO yu geçiyor..Joymax'e gerçekten birşey oldu ^^
zindana giriş günde 2 kere ile sınırlandırılmışIKnowYouNow demiş ki:plus alırsak, 3 ek giriş fırsatı diyor yani günde 3 keremi tekte girebilecez :s
evet bencede öleSToRMx demiş ki:zindana giriş günde 2 kere ile sınırlandırılmışIKnowYouNow demiş ki:plus alırsak, 3 ek giriş fırsatı diyor yani günde 3 keremi tekte girebilecez :s
anladığım kadarıyla zindana premium plus sahibi olanlar günde toplam 5 kere girebilecek
daha yeni yazmıstım yukarıaeonxxx demiş ki:Skiller hakkında bişe sölememişler.Büyük ihtimalle mastery lvl 330 olacaktı chin karakterler için![]()