HeartLess*X demiş ki:
Şimdi aklıma takılan yeni açılcak olan cave sisteminde exp kasamıcakmıyız yoksa benmi yanlış anladım helpppp :)
sen hic anlamamıssınki :mrgreen:
o cave ye giriceksin hem exp hem sp kasıcaksın hemde bronze veya gold coins toplayacaksın (eger oynadıysan Cabal Online daki dungeonlar gibi olacak) o gold veya bronze coinsleride gidip itemle takas edebileceksin.

Crisis demiş ki:
HeartLess*X demiş ki:
Şimdi aklıma takılan yeni açılcak olan cave sisteminde exp kasamıcakmıyız yoksa benmi yanlış anladım helpppp :)
sen hic anlamamıssınki :mrgreen:
o cave ye giriceksin hem exp hem sp kasıcaksın hemde bronze veya gold coins toplayacaksın (eger oynadıysan Cabal Online daki dungeonlar gibi olacak) o gold veya bronze coinsleride gidip itemle takas edebileceksin.
Ya anladımda 0kan abinin bir yazısını okuyunca kafam karışmıştı onun için sordum sağolasın Crisis :muck:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Lürfen Facebook sayfalarınızda paylaşınız 8)

Extraloob.Com Facebook Sayfalarında ve Kumdan Kale sayfalarımızda yayındadır :kalp:

Titanyum-X demiş ki:
HİTCHHİKER demiş ki:
wooooooooooow 11dg bow cok manyak olmus yaa keske bir wizz olarak staffta cok ilgi cekici olsaydi
o kadar dandik ki 11dg staff Çin blade 10 basar staff a -.-
kesinlikle katılıyorum sırf o blade için charı blade char ile takasladım(birazda blade char hastalığım var ama yani gene onun için :mrgreen:) :beer:

beyler bakın firavunun magrasına 2 gırıs hakı olması demek içerde cıkacak olan 2 çesit parayla alınan ıtemlerın herkesın üstunde olmaması ıcın ve hak eden lerın alması ıcın sadece magra içinde kasılıcaksınız dıe bır sey yok nasıl mesdusa nın gırıs saatı var burda da aynı firavun kendısı zaten bır uniqe ona gıtmek ıcın 3 farklı zorluk derecesı var bende pre yok ben 110 lwl olmak ıcın ezik mooblarda kasıcam die bır kayde yok lwl kasmak için ayrı slot uniqe için ayrı slotlar hazırlanmıs.sadece premıyum un alınması ve ıcerde olan özel itemlerin herkesın elıne gecmesı yerıne premıum olan kullanıcıların hak edderek alması için dusunulmus dür.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
D34R demiş ki:
beyler bakın firavunun magrasına 2 gırıs hakı olması demek içerde cıkacak olan 2 çesit parayla alınan ıtemlerın herkesın üstunde olmaması ıcın ve hak eden lerın alması ıcın sadece magra içinde kasılıcaksınız dıe bır sey yok nasıl mesdusa nın gırıs saatı var burda da aynı firavun kendısı zaten bır uniqe ona gıtmek ıcın 3 farklı zorluk derecesı var bende pre yok ben 110 lwl olmak ıcın ezik mooblarda kasıcam die bır kayde yok lwl kasmak için ayrı slot uniqe için ayrı slotlar hazırlanmıs.sadece premıyum un alınması ve ıcerde olan özel itemlerin herkesın elıne gecmesı yerıne premıum olan kullanıcıların hak edderek alması için dusunulmus dür.

premiumsuz oyuncu günde 2 kere girebilecek toplam 4 saat.
premium silver-gold sahibi günde 3 kere girebilecek toplam 6 saat.
premium plus sahibi günde 5 kere girebilecek toplam 10 saat.

daha fazla yoruma gerek yok herhalde 8)

Şimdi herkez biraz farklı konuşuyor görmüş öğrenmiş biri tam olarak
Yeni gelicek olan cave sistemi nasıl ne olucak ne yapılıcak açıkca söleyebilcek varmı :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray

böyle olacak işte :coffee:

extraloob demiş ki:

böyle olacak işte :coffee:
Eğer dediğin gibi olursa varya okan abi bomba olur gerçekten plus almadan kasanda pek görmedim zaten süper olucak gibi her partiye farklı bir odayamı atıyor çokmu cahilim ya ben anlamadım pekde:)
Bu coins'ler nası item veriyor farkı nedir diğerlerinden tam olarak çok sordum Okan abi kusura bakma :buddha:

SiLKRoaD NaSıL oYNaNıR,"konum"uz bu çocuklar..!
bence bugüne kadar joymaxın yaptıgı en güzel uptade.bence oyun yeni başlıyor yeni 100+ ve 105+ party sistemi ile oyuncuyu oyuna daha çok bağlayacaklar ve birliktelik ruhu mecburide olsa yer alacak.çünkü görülen o ki özellikle 105 lvlden sonra tek kasmak zor ve anlamsız olacak.hem tapınaktan toplanan paralarla set alınabilecek hemde hızlı kasmak mumkun olacak..şimdiden hayırlı olsun

Yukarı Alt