çalışır. Herkeste çalıştı neden bazılarında çalışmadı anlamadım...Tr_SertaC demiş ki:sadece musıc p2 ile degıdtırıoz deme bıde orjınalını koymusun bozulmus falan dıosun sımdı yappsakkk kullanamazmıyız sorunla mı karsılasırız
çalışır. Herkeste çalıştı neden bazılarında çalışmadı anlamadım...Tr_SertaC demiş ki:sadece musıc p2 ile degıdtırıoz deme bıde orjınalını koymusun bozulmus falan dıosun sımdı yappsakkk kullanamazmıyız sorunla mı karsılasırız
nonamex demiş ki:Sadece şehir seslerinimi kapatıyor ? mobların seslerini + skill seslerini falan kapatıyormu?
nonamex demiş ki:nonamex demiş ki:Sadece şehir seslerinimi kapatıyor ? mobların seslerini + skill seslerini falan kapatıyormu?
Arkadaşım Drotalian Böylebişey yazmış yani koyduğun link çalışmıyomuduckindark demiş ki:Arkadaşlar sanırım herkez bu problemle karşilaşiyor.Bende de olmuştu silip tekrar yüklemek zorunda kaldım.Başkaları da uğraşmaın diye sırf sizin için orjinal dosyayı upload ettim bunu terkrar değiştirseniz.Oyununuuz düzelecektir..
Orjnal...
http://rapidshare.com/files/133891273/Music.pk2.html