MBot ile girerseniz otomatik olarak İngilizce oluyor zatenGladiuS demiş ki:İngilizce patchi nereden bulabiliriz ?
MBot ile girerseniz otomatik olarak İngilizce oluyor zatenGladiuS demiş ki:İngilizce patchi nereden bulabiliriz ?
Her daim party bulabilirsin ong farmı bile yaparsın ücretsiz kasıyorlar. İleriye dönük olarakte herkez şuan party olarak kasıyor. İstediğin charı aç her party de yerin hazırdır.sremuyageldim demiş ki:başlamayı düşünüyorum ancak parti bulabiilr miyim ?
Loader dan açabilirsin fakat o konuda yorum yapmıcam çünkü ben hep MBot ile girdiğim için.Tony Montana demiş ki:MBot ile girerseniz otomatik olarak İngilizce oluyor zatenGladiuS demiş ki:İngilizce patchi nereden bulabiliriz ?
Bu Linkten İndirmeyi Denermisin Client V 1.253realdiver demiş ki:Download sekmesine tıklayınca direk mbot sitesi açılıyor bi yardımcı olurmusunuz
farlo54 demiş ki:Bu Linkten İndirmeyi Denermisin Client V 1.253realdiver demiş ki:Download sekmesine tıklayınca direk mbot sitesi açılıyor bi yardımcı olurmusunuz
Önemli Değil.realdiver demiş ki:farlo54 demiş ki:Bu Linkten İndirmeyi Denermisin Client V 1.253realdiver demiş ki:Download sekmesine tıklayınca direk mbot sitesi açılıyor bi yardımcı olurmusunuz
Teşekkürler :)
Free Download Manager hızlı download programlarında birisi sizde deneyin + türkçe dil desteğide varFundamental demiş ki:Ya bi şey sorucam :/ ben bunu bi günde indiremem o kadar vaktim yok... Durdurup devam ettirebileceğim Internet Download Manager dışında bi program var mı hızlı indiren :S
sağol cnm.farlo54 demiş ki:Free Download Manager hızlı download programlarında birisi sizde deneyin + türkçe dil desteğide varFundamental demiş ki:Ya bi şey sorucam :/ ben bunu bi günde indiremem o kadar vaktim yok... Durdurup devam ettirebileceğim Internet Download Manager dışında bi program var mı hızlı indiren :S
ne gibi bir sorunla karşılaştın ilk başta bende alamamıştım sonradan hatamı anladım ve üyelik almayı başardımRoqA demiş ki:üyelik almayı beceremedim biri yardım etsin lütfen
mail gelmedi adresime gereksize de baktım ancak yok acaba yanlış mı doldurdum boşlukları ?farlo54 demiş ki:ne gibi bir sorunla karşılaştın ilk başta bende alamamıştım sonradan hatamı anladım ve üyelik almayı başardımRoqA demiş ki:üyelik almayı beceremedim biri yardım etsin lütfen
Üyelik alımı topicin 1. sayfasında mevcut.Doğru ilerlerseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.jelibon demiş ki:üyelik almada yardım edebilcek var mı?