RoqA demiş ki:
farlo54 demiş ki:
RoqA demiş ki:
üyelik almayı beceremedim biri yardım etsin lütfen :oops:
ne gibi bir sorunla karşılaştın ilk başta bende alamamıştım sonradan hatamı anladım ve üyelik almayı başardım:D
mail gelmedi adresime gereksize de baktım ancak yok acaba yanlış mı doldurdum boşlukları ?
Mail olarak hotmail kullanmanızı öneririm eğer hotmailse kayıt işlemini aynı bilgilerle tekrardan deneyin.Kayıt sonunda ekranda şöyle bir uyarı mesajı gelmesi lazım

jelibon demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:
jelibon demiş ki:
üyelik almada yardım edebilcek var mı?
Üyelik alımı topicin 1. sayfasında mevcut.Doğru ilerlerseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
tm yaptım tesekkür ederim. ingilizce media nerden bulabilirim?
Mbot acount elinizde mevcut ise ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.Oyun direk ingilizce oluyor.

üyelik almayı başardım sonunda ama isro ile aynı anda oluyor mu bi cvp pls.

exp yine 1 oldu habire değişiyor beyler umarım 10 da kalır :) isrodan sıkıldık buraya geldik boşuna indirmiş olmayalım.

yalnız teleport olunca yaptıgım skill düzeni 0 lanıyor çözümünü bilen ?

arkadaslar exp rate 10x olması için Ltpye girmeniz gerekli.
oyunu ingilizce oynayamayanlar için server isimleri:

arkadaşlar oyunu indirmeyi düşünüyorum. Fakat rateler hakkında birçok farklı söylenti var. şu an ki durum 1x mi yoksa 10x mi. kesin bir cevap verilirse bu soru işareti olan diğer arkadaşlarımız da faydalanabilir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar her hangi bir ptye girerseniz rate 10x olur. Ancak bu 10x rate eventmiş galiba bitermi ne kadar sürer bilen varmı? ben oyuna sınavlar bitince başlamayı düşünüyordum bitermi o zamana kadar 2 haftaya kadar?

Yukarı Alt