tm yaptım tesekkür ederim. ingilizce media nerden bulabilirim?NiNCaSu demiş ki:Üyelik alımı topicin 1. sayfasında mevcut.Doğru ilerlerseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.jelibon demiş ki:üyelik almada yardım edebilcek var mı?
tm yaptım tesekkür ederim. ingilizce media nerden bulabilirim?NiNCaSu demiş ki:Üyelik alımı topicin 1. sayfasında mevcut.Doğru ilerlerseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.jelibon demiş ki:üyelik almada yardım edebilcek var mı?
Mail olarak hotmail kullanmanızı öneririm eğer hotmailse kayıt işlemini aynı bilgilerle tekrardan deneyin.Kayıt sonunda ekranda şöyle bir uyarı mesajı gelmesi lazımRoqA demiş ki:mail gelmedi adresime gereksize de baktım ancak yok acaba yanlış mı doldurdum boşlukları ?farlo54 demiş ki:ne gibi bir sorunla karşılaştın ilk başta bende alamamıştım sonradan hatamı anladım ve üyelik almayı başardımRoqA demiş ki:üyelik almayı beceremedim biri yardım etsin lütfen
Mbot acount elinizde mevcut ise ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.Oyun direk ingilizce oluyor.jelibon demiş ki:tm yaptım tesekkür ederim. ingilizce media nerden bulabilirim?NiNCaSu demiş ki:Üyelik alımı topicin 1. sayfasında mevcut.Doğru ilerlerseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.jelibon demiş ki:üyelik almada yardım edebilcek var mı?
malesef .sNiNCaSu demiş ki:Mbot acount elinizde mevcut ise ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.Oyun direk ingilizce oluyor.jelibon demiş ki:tm yaptım tesekkür ederim. ingilizce media nerden bulabilirim?NiNCaSu demiş ki:Üyelik alımı topicin 1. sayfasında mevcut.Doğru ilerlerseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
bende 20mbit 120-90 la indiriyo deli oldum 5 saat diyo gece denicemmedusa999 demiş ki:torrent i bulabilrmiyiz acaba ?
40kb ile indirior 8mbit int var
8li pt girsek olmuyo mu?AnnaNova demiş ki:arkadaslar exp rate 10x olması için Ltpye girmeniz gerekli.
oyunu ingilizce oynayamayanlar için server isimleri: