sonunda (s) gibi bişi yazıo oskyline16 demiş ki:bende dil paketi yüklü olmadıgından hepsi kare kutucuk :)
sonunda (s) gibi bişi yazıo oskyline16 demiş ki:bende dil paketi yüklü olmadıgından hepsi kare kutucuk :)
vardır emin olun.Fundamental demiş ki:Ne yani yukarıdaki yalan mı söylüyo anlamadım var mı yok mu :s
Ben bu oyunu oynamıyor muyum sence? Saçmalamayın yani bilip bilmeden.sarkoLata demiş ki:Biri uydurmuş hepiniz de inanmışsınız yahu 10x.
oynadığın halde 1x oldugunu mu iddia ediyorsunSameyanZeva demiş ki:Ben bu oyunu oynamıyor muyum sence? Saçmalamayın yani bilip bilmeden.sarkoLata demiş ki:Biri uydurmuş hepiniz de inanmışsınız yahu 10x.
Mbotla girdiğinde unknown203 serverındazartullah demiş ki:kardeşim oyuna girdim 1 mob kestim 22.07 exp verdi. ptye girdim yine aynısını verdi bişi değişmedi.10x yok
Mbotla girdiğinde unknown203 serverındaKnightS demiş ki:Kesinlikle doğru ben de şimdi oyuna girdim 1x. Hangi server 10x ya da nasıl girdiğimizde 10x oluyor bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi
Unknown203 serveri şuanda doluluk oranı sarı gözüken server, normal girersen (.s) böyle bir yazı var mbotla girersen Unknown203 yazıyor. Mbot için sitesinden üyelik alman yeterli fakat şuanda üyelik alımları kapalı.KnightS demiş ki:Unknown203 serveri hangisi kardeşim ? Bide mbotla girmek için sadece mbotun siteden hesap almak yeterli mi ?
Teşekkür ederim kardeşim mbotla girdim fakat hiçbir şekilde 10x değilfarlo54 demiş ki:Unknown203 serveri şuanda doluluk oranı sarı gözüken server, normal girersen (.s) böyle bir yazı var mbotla girersen Unknown203 yazıyor. Mbot için sitesinden üyelik alman yeterli fakat şuanda üyelik alımları kapalı.KnightS demiş ki:Unknown203 serveri hangisi kardeşim ? Bide mbotla girmek için sadece mbotun siteden hesap almak yeterli mi ?
Rica ederim. Partiye girdiğin zaman exp. x10 şeklinde geliyor.KnightS demiş ki:Teşekkür ederim kardeşim mbotla girdim fakat hiçbir şekilde 10x değilfarlo54 demiş ki:Unknown203 serveri şuanda doluluk oranı sarı gözüken server, normal girersen (.s) böyle bir yazı var mbotla girersen Unknown203 yazıyor. Mbot için sitesinden üyelik alman yeterli fakat şuanda üyelik alımları kapalı.KnightS demiş ki:Unknown203 serveri hangisi kardeşim ? Bide mbotla girmek için sadece mbotun siteden hesap almak yeterli mi ?