Takımı
Galatasaray
zartullah demiş ki:
kardeşim oyuna girdim 1 mob kestim 22.07 exp verdi. ptye girdim yine aynısını verdi bişi değişmedi.10x yok
Mbotla girdiğinde unknown203 serverında
normal girersen (.s) ile biten serverda geçerli bu.

Kesinlikle doğru ben de şimdi oyuna girdim 1x. Hangi server 10x ya da nasıl girdiğimizde 10x oluyor bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi

KnightS demiş ki:
Kesinlikle doğru ben de şimdi oyuna girdim 1x. Hangi server 10x ya da nasıl girdiğimizde 10x oluyor bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi
Mbotla girdiğinde unknown203 serverında
normal girersen (.s) ile biten serverda geçerli bu.

yanlış hatırlamıyorsam 3. server

Unknown203 serveri hangisi kardeşim ? Bide mbotla girmek için sadece mbotun siteden hesap almak yeterli mi ?

KnightS demiş ki:
Unknown203 serveri hangisi kardeşim ? Bide mbotla girmek için sadece mbotun siteden hesap almak yeterli mi ?
Unknown203 serveri şuanda doluluk oranı sarı gözüken server, normal girersen (.s) böyle bir yazı var mbotla girersen Unknown203 yazıyor. Mbot için sitesinden üyelik alman yeterli fakat şuanda üyelik alımları kapalı.

farlo54 demiş ki:
KnightS demiş ki:
Unknown203 serveri şuanda doluluk oranı sarı gözüken server, normal girersen (.s) böyle bir yazı var mbotla girersen Unknown203 yazıyor. Mbot için sitesinden üyelik alman yeterli fakat şuanda üyelik alımları kapalı.
Teşekkür ederim kardeşim mbotla girdim fakat hiçbir şekilde 10x değil

KnightS demiş ki:
farlo54 demiş ki:
KnightS demiş ki:
Teşekkür ederim kardeşim mbotla girdim fakat hiçbir şekilde 10x değil
Rica ederim. Partiye girdiğin zaman exp. x10 şeklinde geliyor.

Ya ingilizce olmasa çok şey kaybeder miyiz nasıl olsa neyin nerede olduğunu biliyoruz yani çok sorun olur mu :s

Yukarı Alt