Senin için bir problem yoksa herhangi bir sorun olmaz.Fundamental demiş ki:Ya ingilizce olmasa çok şey kaybeder miyiz nasıl olsa neyin nerede olduğunu biliyoruz yani çok sorun olur mu :s
Senin için bir problem yoksa herhangi bir sorun olmaz.Fundamental demiş ki:Ya ingilizce olmasa çok şey kaybeder miyiz nasıl olsa neyin nerede olduğunu biliyoruz yani çok sorun olur mu :s
okSameyanZeva demiş ki:iGoogle'a pm atarmısın hacım. İstersen gece 2-3 gibi at çünkü şuan Jangan Cave'deyim ve 4 gibi de başka bir pt de oluyorum.
Şimdi tsro el değiştirdi. Artık gamon'un. Gamonun yetkilileriyle birebir konuşan kişiyle bizzat görüştüm Yeni sahipleri sadece para derdindeymiş ki bu yüzden zaten 10x bir server açıldı. Ip ban yemeyiz diye düşünüyorum ama bu gidişle sadece Türk ipsine ban gelebilir , daha ilk gün pm'i aldım " aga gold satımı var mı ?" diye.RequieM demiş ki:sorun şudur ki, bizim ünlü türk veletleri, türklerin kötü tarafını gene servera yaymış, ve genelde türklerden büyük bir nefret var (buna tayvanlılarda dahil), bu yüzden benim sitede okuduğum üzere, adamlar direk türklere ban istiyorlar çünkü türkler adam olmadıkları için nefret ediliyor.
bence bunu isteyen arıcaktı, şimdi server dahada dolucak ve o ip ban ı daha muhtemel olucak
PS: ama şimdi 2. kez düşünürsek, şuan adamların tek populated serverı yeni açılan ve tek silk çeken yabancılar o yüzden ip ban gelmeyebilirde
gelmezse?sarkoLata demiş ki:Şimdi tsro el değiştirdi. Artık gamon'un. Gamonun yetkilileriyle birebir konuşan kişiyle bizzat görüştüm Yeni sahipleri sadece para derdindeymiş ki bu yüzden zaten 10x bir server açıldı. Ip ban yemeyiz diye düşünüyorum ama bu gidişle sadece Türk ipsine ban gelebilir , daha ilk gün pm'i aldım " aga gold satımı var mı ?" diye.RequieM demiş ki:sorun şudur ki, bizim ünlü türk veletleri, türklerin kötü tarafını gene servera yaymış, ve genelde türklerden büyük bir nefret var (buna tayvanlılarda dahil), bu yüzden benim sitede okuduğum üzere, adamlar direk türklere ban istiyorlar çünkü türkler adam olmadıkları için nefret ediliyor.
bence bunu isteyen arıcaktı, şimdi server dahada dolucak ve o ip ban ı daha muhtemel olucak
PS: ama şimdi 2. kez düşünürsek, şuan adamların tek populated serverı yeni açılan ve tek silk çeken yabancılar o yüzden ip ban gelmeyebilirde
botta virüs olacağını sanmıyorum eğer 1.sayfadan indirdiyseniz çünkü hepimiz onu kullanıyoruz. bu oyun paypala bağlı değildir o sebepten biz bile bilmiyoruz nereden silk alındığını çözmeye çalışıyorum ama.best0 demiş ki:botta bir virus bulduda bu virus zararlı bir virusmudur yoksa zararsızmı ?
bide paypalla silk satın alabilecegim link verebilirmisiniz sitesi cince oldugu icin pek anlayamadim
Hergün Türkiye saatiyle 05:00 - 06:00 Taiwan saatiyle 10:00-11:00 arası check vardır.best0 demiş ki:suan oyun kapalımı acıkmı peki ?
SameyanZeva demiş ki:Hergün Türkiye saatiyle 05:00 - 06:00 Taiwan saatiyle 10:00-11:00 arası check vardır.best0 demiş ki:suan oyun kapalımı acıkmı peki ?
Ehehe evet biraz öyle oldu :) Rica ederim iyi forumlar.best0 demiş ki:SameyanZeva demiş ki:Hergün Türkiye saatiyle 05:00 - 06:00 Taiwan saatiyle 10:00-11:00 arası check vardır.best0 demiş ki:suan oyun kapalımı acıkmı peki ?
Yani desene tam zamaninda indirmisim
ilgilendigin icin tessekurler
Daha önceden içi boşta olsa bir accountunuzun olması gerekmektedir, Mbotu kullanabilmek için. Ücretsizden kasıtları budur.best0 demiş ki:mbot kayıt olabilecegim bir site varmi yoksa mbot icindenmi kayıt oluyoruz
Loginserver kısmındaki 2.seçeneği seçiniz.ferigim114 demiş ki:BOT CALISMIYO BENDE SROCLIENT.EXE GELIO ALTTA KAPANIYO NEDEN OLABLIR