sonunda (.s) var hacım.jhan94 demiş ki:garip garip harfler gozukuyor hangisi oluyor o?
biraz daha zor ya üyelik alımı belki o engelleyebilir.High_Blank demiş ki:Aman bırak hacım türkler bunada girerse buda veletten ve scammerden geçilmez.
ps: Hayali bile kötü..
Bir kısa Id yaz diyo ya onu Generatörden yapıyorsun yaptığın tek birşey var ID GENERATOR'e girip generate diyorsun aşağıda çıkan bölümü kopyalayıp resimli anlatımda söylenen o yere yapıştırıyorsun.arshavin06 demiş ki:Üyelik alımını bir türlü yapamadım İd Generator falan nedir kafam karıştı. mailto:[email protected] << anlayan biri beni ekleyip anlatabilirmi?
Çünkü 5 charında ıd si bir e-mail e bağlanıyo ve siz onları satamazsınız daha sonra.sarkoLata demiş ki:"Ps: BİR TANE ACCOUNT İLE KESİNLİKLE 5 TANE CHAR ACMAYA KALKMAYIN."
bu neden acaba ?
Açılıyormuş.RoqA demiş ki:isro ile aynı anda açabilmemiz artık mümkün mü? en son açılmıyo diye biliyodum açılıyosa eğer sabah geliyorum ^^
zaten karışık resimlere bakarak uygun bir şekilde yapın lütfen. e-mail adresinize bir link gelecek oradan devam edin.Fundamental demiş ki:ya üye olamıyorum ben allahm :( kayıt oldum galiba sonra sanki kullanıcı adı ile şifre isteyen bi şey geldi ama giriş yapamıyorum lfen yardm edn
Fundamental demiş ki:iki tane email var hiç açıklama da yapmamışsınız hangisine neyi gireceğim aynı mı olacak farklı mı olacak çorba gibi olmuş. keşke açık olsaydı biraz daha. nyse
Gereken konum mevcuttur adı iGoogle dan tavsiyeler. Okuyunuz.fortune35 demiş ki:mailto:[email protected] eklerseniz sevinirim başlıcam bende yardıma ihtiyacım var :(