+Dejavu+

Bilgiliyim
Aman bırak hacım türkler bunada girerse buda veletten ve scammerden geçilmez.

ps: Hayali bile kötü..

arshavin06 demiş ki:
Üyelik alımını bir türlü yapamadım İd Generator falan nedir kafam karıştı. mailto:[email protected] << anlayan biri beni ekleyip anlatabilirmi?
Bir kısa Id yaz diyo ya onu Generatörden yapıyorsun yaptığın tek birşey var ID GENERATOR'e girip generate diyorsun aşağıda çıkan bölümü kopyalayıp resimli anlatımda söylenen o yere yapıştırıyorsun.

Takımı
Galatasaray
"Ps: BİR TANE ACCOUNT İLE KESİNLİKLE 5 TANE CHAR ACMAYA KALKMAYIN."
bu neden acaba ?

isro ile aynı anda açabilmemiz artık mümkün mü? en son açılmıyo diye biliyodum açılıyosa eğer sabah geliyorum ^^

ya üye olamıyorum ben allahm :( kayıt oldum galiba sonra sanki kullanıcı adı ile şifre isteyen bi şey geldi ama giriş yapamıyorum lfen yardm edn

Fundamental demiş ki:
ya üye olamıyorum ben allahm :( kayıt oldum galiba sonra sanki kullanıcı adı ile şifre isteyen bi şey geldi ama giriş yapamıyorum lfen yardm edn
zaten karışık resimlere bakarak uygun bir şekilde yapın lütfen. e-mail adresinize bir link gelecek oradan devam edin.

iki tane email var hiç açıklama da yapmamışsınız hangisine neyi gireceğim aynı mı olacak farklı mı olacak çorba gibi olmuş. keşke açık olsaydı biraz daha. nyse

Fundamental demiş ki:
iki tane email var hiç açıklama da yapmamışsınız hangisine neyi gireceğim aynı mı olacak farklı mı olacak çorba gibi olmuş. keşke açık olsaydı biraz daha. nyse

Aynı yap ikisinide

Arkadaşlar bende başlıyorum şu anda oyunu indiriyorum bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa msnimi ekleyebilir mi ?

Serverda türklerde azmış :(

Yukarı Alt