Fre3sTyLe demiş ki:Maçı Yorumlayalım!
Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.
- Resim Silinmiş.
FENERBAHÇE - Gaziantepspor
Stat: Gaziantep Kamil Ocak
Saat: 16.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Bülent Yıldırım
Yazarlarımızın Yorumları
Fre3sTyLe: Tek farklı kazanırız.
Maç Anlatımı
Yorumun eklendi hacım.Arcadia demiş ki:zorlanabiliriz
Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.
- Resim Silinmiş.
Yazarlarımızın Yorumları
Arcadia:Fenerbahçe birçok as futbolcusundan yoksun çıkacak bugün sahaya Emre ve Kazım max. performansta oynayabilirse çok rahat kazanırız ama diğer türlü zorlanabiliriz...
Crown: Daum Galatasaray maçına eksiksiz çıkmak için as oyuncuları dinlendirmek isteyebilir. Ama ben bunun mantıklı bir yanını göremiyorum, Gaziantep e yenilip Galatasarayı yenmek ile Gaziantep i yenip Galatasaraya yenilmek puan açısından aynı şey. Guiza nın yerine Semih'in olması avantaj. Özer'i de alışması için oynatırsa bu haftayı da yenilgisiz kapatırız.
Maç Anlatımı
Hafta içinde o kadar övdü ki Özer'i kesin oynatır diye düşünmüştüm.Crown demiş ki:Özer yine yok...
Sözde hazır hale gelince oynatacak, Deivid gibi olunca oynatır artık .Fre3sTyLe demiş ki:Hafta içinde o kadar övdü ki Özer'i kesin oynatır diye düşünmüştüm.Crown demiş ki:Özer yine yok...
- Resim Silinmiş.
Yazarlarımızın Yorumları
extraloob: güzel maç olacak, 9da9 yapacağız da haftaya ne olacak işte orası meçhul.
bu maçı kaybedelim haftaya 10da10'u kaçırmaktan daha iyidir.
- Resim Silinmiş.Prada: Ben antepten Fenerli olmama rağmen çelme bekliyorum.. Ama başımızda Daum gibi bi hoca varken kalkıp sıfır futbolla 1-0 yenebileceğimiz ihtimalinide göz ardı etmek istemiyorum..
Tuhaf bi maç olacak...
Crown: Daum Galatasaray maçına eksiksiz çıkmak için as oyuncuları dinlendirmek isteyebilir. Ama ben bunun mantıklı bir yanını göremiyorum, Gaziantep e yenilip Galatasarayı yenmek ile Gaziantep i yenip Galatasaraya yenilmek puan açısından aynı şey. Guiza nın yerine Semih'in olması avantaj. Özer'i de alışması için oynatırsa bu haftayı da yenilgisiz kapatırız.
Arcadia:Fenerbahçe birçok as futbolcusundan yoksun çıkacak bugün sahaya Emre ve Kazım max. performansta oynayabilirse çok rahat kazanırız ama diğer türlü zorlanabiliriz...
Maç Anlatımı
Arcadia demiş ki:haydi bakalım başarılar fenerbahçe